سرمقاله

دغدغه های فرهنگ / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 41493  |  صفحه ۶ | جهان ورزش  |  تاریخ: 04 بهمن 1403
    بازدید مدیرعامل بیمه سینا از شعبه قزوین
    مدیرعامل بیمه سینا با هدف بررسی میدانی فعالیت‌ها و اقدامات، از شعبه قزوین این شرکت بازدید کرد.
    به گزارش روابط عمومی بیمه سینا؛ علی صلاحی‌نژاد مدیرعامل بیمه سینا در روز جاری ضمن حضور در قزوین با همکاران این شعبه دیدار و گفت‌وگو کرد.
    در این بازدید، صلاحی‌نژاد با قدردانی از تلاش‌های کارکنان این شعبه، اهمیت ارائه خدمات باکیفیت به مشتریان، رعایت اصول حرفه‌ای در فرآیندهای بیمه‌ای و حمایت مستمر از شبکه فروش را یادآور شد. وی در ادامه، در جریان عملکرد و اقدامات این شعبه قرار گرفت و بر ضرورت بهبود مستمر فرآیندها و افزایش رضایت مشتریان تأکید کرد.
    همکاران شعبه نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از فعالیت‌های جاری پرداختند و مسائل و پیشنهادات خود را با مدیرعامل مطرح کردند.
    بازدیدهای میدانی مدیرعامل بیمه سینا در راستای اهداف کلان شرکت و به منظور تقویت ارتباط با همکاران، بررسی دقیق عملکرد شعب و پیشبرد برنامه‌های عملیاتی انجام می‌شود.