صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته تخفیفی ایرانسل ویژه دهه کرامت
  • توسعه سامانه‌ صورتحساب همراه اول
  • حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 42248  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 21 بهمن 1403
    محمد باقر قالیباف:
    جبهه انقلاب دوقطبی بر سر مذاکره ایجاد نکند
    محمدباقر قالیباف گفت: رهبر انقلاب دیروز فرمودند با همه دولت‌ها مذاکره می‌کنیم و فقط آمریکا استثنا است؛ جبهه انقلاب مراقب باشد دوقطبی بر سر مذاکره ایجاد نکند.
    به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه در ششمین همایش ویژه فرماندهان و کارکنان ستاد فرماندهی سپاه گفت: دیروز مقام معظم رهبری شفاف و روشن در ارتباط با بحث مذاکره موضع گرفتند؛ معنای وفاق همین جاست.
    وی توضیح داد: توقع و مطالبه‌ام از رئیس جمهور این است که با توجه به ابلاغ این فرمایش حضرت آقا، ایشان شخصا خودشان و دوستانشان در دولت را به این سمت برده که کار را براساس فرامین حضرت آقا پیش ببریم و بتوانیم کارهایمان را انجام دهیم.
    قالیباف تاکید کرد: نباید در این بخش دوقطبی موافق و مذاکره مخالف ایجاد کنیم؛ از شب گذشته بعضی از دوستان در جبهه انقلاب دو قطبی «مذاکره بله» و «مذاکره خیر» را در پیش گرفته‌اند حال اینکه ماهیت فرمایش حضرت آقا با بحث‌های گذشته «مذاکره بله یا خیر» متفاوت است.
    رییس مجلس گفت: حضرت آقا اشاره کردند که مذاکره امر طبیعی است و با همه کشورهای دنیا حرف می‌زنیم و صحبت می‌کنیم؛ مگر دولت شهید رئیسی صحبتی در رابطه با مذاکره با اروپا در موضوع برجام نداشتند؟ حضرت آقا در فرمایشات خود مانعی برای صحبت نکردن با اروپا را مطرح نکردند پس نباید به سمت انسداد برویم.
    وی افزود: آقا فرمودند ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم؛ این روشن و تمام است و تکلیف رژیم صهیونیستی هم روشن است.
    رئیس مجلس بیان کرد: زمانی در نشست خبری با خبرنگاران از من پرسیدند که آیا تفاوتی بین هریس و ترامپ وجود دارد؟ پاسخ دادم که حتما فرقی دارد، ترامپ قاتل شهید سلیمانی است. مگر ما می‌توانیم بی تفاوت باشیم؟ پس حتما برای ما فرق می‌کند.
    وی افزود: حضرت آقا می‌فرمایند شرافتمندانه نیست، خب شرافتمندانه نیست. خواهش می‌کنم بار دیگر دستور ترامپ را بخوانید که دیگر موضوع هسته‌ای نیست چون در آن موضوعات هسته‌ای، موشکی و سلاح‌های نامتقارن و متعارف آمده است؛ این به معنای خلع سلاح کردن جمهوری اسلامی است. این یعنی ترامپ از قبل متن یک طرفه‌ای تهیه کرده است. فردی که قبلا متنی که یک طرفه نبود را پاره کرد. بعد همین فرد می‌گوید دوست ندارم اینها را اجرا کنم اما خودت داوطلبانه بپذیر و اگر نپذیری اتفاق دیگری می افتد.
    قالیباف بیان کرد: وقتی حرف از وفاق می‌زنیم یعنی دولت، مجلس و همه باید این متن را برای مردم عزیزمان تببین کنیم که در آن چه چیزی نوشته شده و از ما چه چیزی می‌خواهد.
    قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود
    رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار محمد درویش، رئیس شورای رهبری حماس و هیأت همراه با بیان این که عملیات طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود، گفت: صهیونیست‌ها در طول بیش از ۷۵ سال گذشته تلاش داشتند که نشان دهند، ماندگار و آسیب ناپذیرند، اما همه راهبردها و تاکتیک‌های آنها با عملیات طوفان‌الاقصی که خواست خدا بود، شکست خورد.
    به گزارش ایسنا، محمد درویش، رئیس شورای رهبری حماس و هیأت همراه، پیش از ظهر امروز شنبه با حضور در بهارستان با دکتر محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.
    رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس شورای رهبری حماس و هیأت همراه، گفت: توفیق بزرگی برای ما حاصل شد که هم در دهه مبارک فجر - چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی - و هم مقطع زمانی که موجب شد تا موفقیت بزرگ در غزه و لبنان حاصل شود با جنابعالی و هیأت همراه را دیدار کنیم. لذا این مسئله برای ما بسیار خوشحال کننده و باعث سرور و غرور ماست.
    وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی قصد داشت تا فلسطین و غزه را از تاریخ پاکسازی کند، تأکید کرد: الحمدلله امروز مردم غزه و فلسطین این موضوع را به درستی نشان دادند که ایستادگی نه تنها در بین مردم فلسطین بلکه بین تمام آزادی‌خواهان جهان زنده است و شعار توجه به فرهنگ قرآنی و مبارزه با ظلم مجدداً خودش را نشان داد.
    رئیس مجلس با بیان اینکه بدون شک امروز رژیم جعلی صهیونیستی و ترامپ باید بدانند که حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین آن هم در سرزمین‌های خودشان، برعهده ملت فلسطین است، ادامه داد: مردم فلسطین هرگز فرصت توطئه‌ چینی به رژیم صهیونی و آمریکایی‌ها را نخواهند داد و در مقابل آنها خواهند ایستاد.
    رئیس مجلس با بیان اینکه فلسطین از هر زمان دیگری به‌ویژه در نسل جوان امروزی خود قدرتمندتر و متحدتر است، گفت: در مقطعی رژیم صهیونیستی فکر می‌کرد گذشت زمان موضوع فلسطین را از ذهن مردم فلسطین و نسل‌های بعدی به فراموشی خواهد برد، اما ایستادگی جوانان فلسطینی مقابل جنایت شانزده ماهه رژیم صهیونی نشان داد که جوانان امروز فلسطین، محکم‌تر از نسل اول فلسطین که آسیب اشغال و جنایت‌های پی در پی را دیدند، ایستاده‌اند و این رمز پیروزی فلسطین است.
    قالیباف با بیان اینکه طوفان الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود، بیان کرد: از روزی که نطفه حرام رژیم صهیونیستی در منطقه بسته شد تا عملیات طوفان الاقصی که نشان داد فلسفه وجودی این رژیم صهیونیستی به خطر افتاده است، آنها در طول بیش از ۷۵سال تلاش داشتند که نشان دهند ماندگار و آسیب ناپذیرند، اما هم راهبردها و هم تاکتیک آنها در عملیات طوفان الاقصی که خواست خدا بود، شکست خورد.