صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • رونمایی از ۸۶ امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات
  • تحول دیجیتال در صنعت انرژی با حضور ایرانسل در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی
  • با خدمات تخصصی کامپوزیت دکتر نوربخش، لبخندتان را متحول کنید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 42678  |  صفحه ۷ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 30 بهمن 1403
    معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت:
    طرح دائم پست حیاتی ۱۳۲ کیلوولت دانیال شوش بزودی وارد مدار می‌شود
    ابتکار - صادق بیوضی زاده
    معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: طرح دائم پست ۱۳۲ کیلوولت دانیال در شهرستان شوش در مراحل پایانی تست و راه‌اندازی است و بزودی وارد مدار خواهد شد.
    احمدرضا بخشی بیان کرد: طرح دائم پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت دانیال شوش از پروژه‌های حیاتی ابلاغی وزارت نیرو به این شرکت (۱۴ مگاپروژه) برای گذر از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۴ بوده است.
    وی افزود: این پروژه که ظرفیت آن ۱۰۰ مگاولت آمپر است (۲ ترانسفورماتور ۵۰ مگاولت آمپری) ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در مرحله تست و راه‌اندازی قرار دارد.
    به گفته معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان طرح دائم پست ۱۳۲ کیلوولت دانیال با هدف تقویت زیرساخت‌های برق شهرستان شوش برنامه‌ریزی شده و با وارد مدار شدن آن، برق منطقه از پایداری بیشتری برخوردار خواهد شد.
    بخشی تصریح کرد: همه توان عملیاتی و پشتیبانی شرکت به کار گرفته شده تا قبل از شروع پیک مصرف، پروژه‌های حیاتی و ضروری به بهره‌برداری برسند.
    شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.