سرمقاله

اقتصاد و روان و فرهنگ / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی پلتفرم‌های هوشمند سلامت همراه اول به‌عنوان اپلیکیشن‌های برگزیده
  • افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در قزوین با حضور وزیر ارتباطات
  • پروژه‌های ارتباطی همراه اول در روستاهای استان قزوین افتتاح شد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 42782  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 02 اسفند 1403
    عارف:
    قانونی که مردم استقبال نکنند، کارساز نیست
    معاون اول رئیس‌جمهور گفت:‌ انقلاب ما «انقلاب فرهنگی» است و نیاز به «مهندسی فرهنگی جامع و کامل» دارد، اکنون زمان آن است که اگر در جاهایی اشتباهاتی رخ داده است آن را اصلاح کنیم اما راهش تقابل فیزیکی نیست.
    به گزارش ایرنا، نخستین جلسه ستاد «هماهنگی و راهبری اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور» در دولت چهاردهم، صبح امروز چهارشنبه یکم اسفند ۱۴۰۳ در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی کشور برگزار شد.
    معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: نگاهمان به آینده است و امیدوار هستیم، اگر در جایی اشتباه کرده‌ایم حالا زمان آن است که اصلاح کنیم، ما باید با «زبان روز» و «زبان نسل جوان و نوجوان» با آنها گفت‌ و گو کنیم و آنها را جذب کنیم، واقعیت این است که شاخص‌های فرهنگی امروز ما نگران‌کننده است.
    عارف در ادامه با بیان اینکه باید بررسی کنیم که چرا نسل جوان و کسانی که توقعمان این بود که از پدرانشان بیشتر روی ارزش‌ها مصر باشند اینگونه فاصله گرفته‌اند گفت: این مسئله قابل حل است، چون ذات مردم ایران در سراسر تاریخ، دیندار و فرهنگ بوده است، این مردم موحد بوده اند.
    معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شأن این ستاد سیاست‌گذاری است نه اجرایی، افزود: اعضای این ستاد، اجماعی که در تصمیمات لازم است را دارند و دبیرخانه و دستگاه‌های ذیربط باید برای هماهنگی بیشتر تلاش کنند اما نکته بسیار مهم این است هنگامی که تصمیمی گرفته شد اجرایی شود و اگر قابلیت اجرایی شدن ندارد، اصلاح شود.
    وی در ادامه گفت: در کنار تصویب برنامه، رصد اجرا اهمیت بسیار زیادی دارد، اینکه قانونی تصویب شود و مردم و جوان‌ها از آن استقبال نکنند، کار ساز نیست باید به دقت رصد شود و اگر اشکالی وجود دارد برای اصلاح آن تلاش شود، چرا که ممکن است تصمیمی که گرفته‌ایم درست نبوده و لازم باشد برای درمانش طبیب حاذق پیدا کنیم و این در حالی است که ‌اگر به جای درمان، به دنبال مقابله باشیم راه را اشتباه رفته‌ایم.