صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهوری از روند پیشرفت سامانه «فواد» در ایرانسل
  • درخشش بانوان هندبالیست ایران با حمایت ایرانسل در حضور رئیس‌جمهوری
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 43720  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 21 اسفند 1403
    دریافت تندیس بلورین تعالی سازمانی توسط مبین انرژی خلیج فارس
    مبین انرژی خلیج فارس در رقابتی فشرده میان ۶۷ شرکت برتر کشور، موفق شد جایگاه نخست امتیازی یازدهمین جشنواره تعالی سازمانی را به دست آورد و تندیس بلورین، بالاترین نماد جشنواره یازدهم را در سطح دستاوردهای مدیریتی و عملیاتی در این رویداد ملی را کسب کند.
       به گزارش روابط عمومی شرکت مبین انرژی خلیج فارس، مراسم پایانی این جشنواره در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ با حضور معاون  وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیران ارشد صنعت پتروشیمی، اساتید دانشگاهی و نمایندگان سازمان‌های معتبر در تهران برگزار شد. در این رویداد، مبین انرژی خلیج فارس به‌عنوان *الگویی برتر در بلوغ سازمانی*، مورد تقدیر قرار گرفت.
    این جایزه معتبر که هرسال با محوریت سنجش شاخص‌هایی چون نوآوری، توسعه پایدار، مدیریت پروژه و انسجام تیمی برگزار می‌شود، شرکت‌ها را به رقابتی سازنده در مسیر بهبود فرآیندها و دستیابی به استانداردهای جهانی فرا می‌خواند. مبین انرژی خلیج فارس با اجرای برنامه‌های تحولی در حوزه بهره‌وری، تقویت همکاری بین‌بخشی و سرمایه‌گذاری بر آموزش نیروی انسانی، توانست امتیازی بی‌سابقه در تاریخ این جشنواره را برای خود ثبت کند.
    جشنواره تعالی سازمانی، به‌عنوان محفلی برای معرفی شرکت‌های پیشتاز در عرصه صنعت پتروشیمی شناخته می‌شود و کسب این عنوان توسط مبین انرژی، گامی دیگر در راستای تثبیت جایگاه آن به‌عنوان قلب تپنده انرژی در پتروشیمی کشور است.