سرمقاله

امروز «شنبه»، نقطه پایان یا نقطه شروع؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مهمانان برنامه 1001 شبکه نسیم بیشتر آشنا شوید!
  • خدمات دیجیتال رایگان ایرانسل برای مشترکان فیبر نوری
  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44575  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 23 فروردین 1404
    برکناری «بوژوویچ» از استقلال؛ «مجتبی جباری» سرمربی جدید آبی‌پوشان
    سرمربی صربستانی تیم فوتبال استقلال که یک روز قبل از دیدار با پرسپولیس هدایت آبی پوشان را برعهده گرفته بود، پس از شکست این تیم برابر فولاد در آستانه اخراج قرار گرفته است. به گزارش خبرنگار مهر، «میودراگ بوژوویچ» که فصل بیست و چهارم لیگ برتر را با استقلال خوزستان آغاز کرده بود، پس از آن که با این تیم نتوانست ادامه دهد، گزینه مورد نظر مسئولان باشگاه استقلال برای جانشین سهراب بختیاری زاده شد.
    بوژوویچ در حالی به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد که فاصله کمی تا دیدار با پرسپولیس در دربی صد و پنجم باقی مانده بود و استقلالی ها امیدوار بودند با این سرمربی بتوانند دربی را ببرند اما شکست خوردند.
    پس از آن این سرمربی صربستانی نتوانست با استقلال به موفقیتی برسد و بدون این که حتی یک پیروزی برای آبی پوشان کسب کند به دیدار با فولاد رسید و با شکست در این بازی خانگی مسئولان باشگاه را مجاب کرد تا او را برکنار کنند.
    خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد مسئولان باشگاه در جلسه فوق العاده ای موضوع برکناری میودراگ بوژوویچ را بررسی خواهند کرد و احتمالا با کنار گذاشتن او از هدایت آبی پوشان، مجتبی جباری را به عنوان سرمربی این تیم تا پایان فصل انتخاب خواهند کرد.