سرمقاله

ایران و آمریکا؛گفتگو با شانس حداکثری / شهاب زمانی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره بهارانه جیب‌جت ایرانسل با جوایز میلیونی
  • استرس کنکور از بین نمی‌رود، ولی مدیریت چرا؛ پیشنهاد فولیتو چیست؟
  • درباره برنامه سفر سه‌ روزه به قشم
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 44909  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 27 فروردین 1404
    حماس:
    سکوت جامعه جهانی در برابر نسل‌کشی رژیم صهیونیستی نگران کننده است
    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای نسبت به تداوم محاصره همه‌جانبه نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد و این وضعیت را بخشی از یک طرح نسل‌کشی برنامه‌ریزی‌شده دانست که با سکوت نگران‌کننده جامعه جهانی همراه است.
    به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که برای هفتمین هفته متوالی، رژیم صهیونیستی با تداوم محاصره کامل نوار غزه، از ورود مواد غذایی، دارو و سوخت جلوگیری کرده و زیرساخت‌های حیاتی مانند چاه‌های آب و ایستگاه‌های تصفیه را هدف قرار داده است.
    در این بیانیه همچنین آمده است که رژیم صهیونیستی با جلوگیری از عملیات امدادرسانی و توزیع غذا، بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را در معرض کشتار سیستماتیک قرار داده و مرتکب جنایتی آشکار علیه بشریت شده است.
    حماس این وضعیت را بخشی از یک طرح نسل‌کشی برنامه‌ریزی‌شده دانست که با سکوت نگران‌کننده جامعه جهانی همراه است.
    این جنبش از سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی خواست تا به مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود، عمل و رژیم اشغالگر را به توقف فوری این سیاست‌ها وادار کنند.
    حماس در ادامه با تأکید بر ضرورت بازگشت به اصول قوانین و منشورهای بین‌المللی که توسط رژیم صهیونیستی نقض می‌شود، از دولت‌ها و ملت‌های عربی و اسلامی خواست تا با اتخاذ موضعی تاریخی و متحد، برای پایان دادن به این محاصره ظالمانه و حمایت همه‌جانبه از ملت فلسطین وارد عمل شوند.
    این جنبش همچنین هشدار داد که تداوم تجاوزات صهیونیستی خطری جدی برای امنیت ملت فلسطین و ملت‌های منطقه محسوب می‌شود و مقابله با آن نیازمند همبستگی و اقدام در سطحی فراگیر است.
    به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
    در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.