سرمقاله

چه کسی را می‌توان اقتصاددان خبره نامید؟ / مرتضی عزتی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • انتقال دانش نوین بیمه ای به نمایندگان شمال شرق کشور؛ اختتامیه دوره دو‌روزه توانمندسازی نمایندگان بیمه سرمد در مشهد
  • اعتماد سرمایه‌گذاران به «تداوم» یک بار دیگر رکورد زد
  • ضرورت صیانت از تولید ملی؛ کالبدشکافی آسیب‌های کارت‌های یک‌بارمصرف بر زنجیره ارزش فولاد و ارزآوری کشور
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 45454  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 07 ار 1404
    جلوگیری از هدررفت‌ منابع هیدروكربوری با تعمیرات اساسی ایستگاه تقویت فشار آب تیمور بنگستان
    با انجام عملیات تعمیرات اساسی و ایمن‌سازی ایستگاه تقویت فشار آب تیمور بنگستان توسط اداره تعمیرات اساسی کارون، از سوزاندن روزانه ۱۵ میلیون فوت مکعب گاز غنی و ۱۲۶۰ بشکه NGL جلوگیری شد. امید کیانی با اعلام این خبر عنوان کرد: ایستگاه تقویت فشار آب تیمور بنگستان وظیفه فشارافزایی گازهای ترش (سمی) بنگستانی به سمت پالایشگاه شیرین‌سازی گاز کارون را برعهده دارد و اجرای این عملیات موجب اورهال مخازن، مبدل‌های حرارتی و سایر تجهیزات اصلی ایستگاه شد.
    وی افزود: نتیجه این عملیات، علاوه بر جلوگیری از هدررفت منابع هیدروکربوری، صرفه‌جویی اقتصادی معادل ۵.۲ میلیارد تومان در هر روز را به همراه داشته است.
    کیانی با اشاره به ابعاد فنی پروژه خاطرنشان کرد: این عملیات با مشارکت ۵۸۰ نفر‌روز و در مدت زمان کمتر از دو ماه انجام شد. در جریان آن، تعمیرات اساسی ۲۴ دستگاه مخزن، ۱۷ دستگاه مبدل حرارتی هوایی و زمینی، ۹۷ دستگاه شیرآلات فرآیندی، ۷۲ دستگاه شیرآلات ایمنی و نیز ضخامت‌سنجی حدود ۴۰۰ نقطه حیاتی ایستگاه با موفقیت به انجام رسید.