کد خبر: 45776 | صفحه ۱ | تاریخ: 14 اردیبهشت 1404
درباره قهرمانی تیم فوتبال تراکتور / سیف الرضا شهابی
تیم فوتبال تراکتور تبریز به سر مربیگری دراگان اسکوچیچ کراوات موفق شد برای نخستین بار بعد از نیم قرن در لیگ برتر فوتبال به قهرمانی دست پیدا کند و آماده شود تا جام قهرمانی را در آینده نزدیک بالا ببرد .
کسب افتخار قهرمانی در حالی نصیب تراکتور شده که در مسابقات اخیر با ۵۱ گل زده بهترین خط حمله و با ۱۵ گل خورده از بهترین خط دفاعی برخوردار بود .
لازم است این موفقیت را به هموطنان آذری تبریک گفته شود و با آرزوی موفقیت های بیشتر و بهتر در آینده .
قهرمانی تراکتور از دو جهت حائز اهمیت است :
۱- یک تیم شهرستانی موفق شد قهرمان شود این قهرمانی نشان می دهد اگر تیم های شهرستانی به قدرت و توانمندی های خودشان اعتماد کنند و باور کنند از شایستگیهای لازم برخوردارند؛ می توانند قهرمان یا نایب قهرمان شوند به این ترتیب، باید به موفقیتهای تیمهای شهرستانی در آینده بیشتر امیدوار بود در صورت ادامه قهرمانی تیمهای شهرستانی به نظر میرسد بازیکنان نباید چشم به تیمهای تهرانی بدوزند.
۲- درآگان اسکوچیچ یکبار دیگر لیاقت و شایستگی خودش در سرمربیگری تکرار کرد؛
دفعه قبل، تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی را به جام جهانی قطر برد اگر چه با بیمهری فدراسیون فوتبال روبرو شد فدراسیون برکنارش کرد و کارلوس کی روش پرتغالی که هیچ زحمتی برای راهیابی تیم ایران به جام جهانی قطر نکشیده بود را با هزینه سنگین جایگزین اسکوچیچ کرد با این توهم که، کی روش معجزه خواهد کرد و تیم ایران به مرحله دوم خواهد برد در حالیکه همگان شاهدند علاوه بر این که معجزه نکرد با شکست مفتضحانه در مقابل تیم انگلیس و در پی آن واگذاری نتیجه به تیم فوتبال آمریکا با سرشکستگی تیم را به کشور بازگرداند.
اگر برخی از مسئولین فدراسیون فوتبال از قهرمانی تراکتور خوشحال نباشد جای تعجب ندارد با قهرمانی تراکتور، هم لیاقت و شایستگی اسکوچیچ برای یکبار دیگر ثابت شد و هم ناپختگی فدراسیون در انتخاب کی روش بیشتر مشخص شد !
باید این واقعیت را بپذیریم خدا جای حق نشسته اکنون ملاحظه می شود بیشتر از آن که ، اسکوچیچ ضربه خورده باشد تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی در قطر و حیثیت و اعتبار فدراسیون فوتبال آسیب دید .