سرمقاله

ضرورت ایجاد سپر روانی-اقتصادی برای مردم /ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بهترین روش یادگیری زبان کدام است؟
  • آغاز پویش روزهای ۱۰۰ میلیون تومانی همراه اول
  • افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46041  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 22 اردیبهشت 1404
    اصفهان؛ پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵
    شهردار اصفهان با تأکید بر غنای تاریخی و فرهنگی اصفهان گفت: از برنامه‌های جدید برای جذب گردشگران و رونق صنعت گردشگری استفاده خواهیم کرد. علی قاسم‌زاده، در آیین اهدا تندیس یادبود انتخاب شهر اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ اظهار کرد: اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی دارای جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی بسیار غنی است. از ۲۴هزار هکتار وسعت این شهر، ۱۹۰۰ هکتار آن در بافت تاریخی است که آثار ارزشمندی از دوران آل‌بویه و صفویه را در خود جای داده است که این آثار شامل کاخ‌های سلطنتی، خانه‌ها و امارت‌های بزرگان و... است.
    وی با اشاره به اینکه محورهایی وجود دارند که به‌نوع زندگی و حیات در دوره پایتختی اصفهان اشاره دارند، افزود: بافت تاریخی این شهر به خوبی حفظ شده و بخشی از جاذبه‌های گردشگری اصفهان محسوب می‌شود. امروز علاوه‌بر جاذبه‌های تاریخی، مقاصد گردشگری جدیدی نیز تعریف شده‌اند که شامل آیین‌ها، رخدادها و رویدادهای متنوع هستند. شهردار اصفهان ادامه داد: هنگامی که به کازان روسه رفتیم در کنار بافت تاریخی خود، ابنیه جدیدی برای جذب گردشگران ایجاد کرده که این نشان‌دهنده خلاقیت و نوآوری در صنعت گردشگری است.
    قاسم‌زاده تصریح کرد: با کمال افتخار ما نیز رویدادهایی مانند جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان و جشنواره نقاشی را برگزار می‌کنیم که می‌تواند به رونق گردشگری در اصفهان کمک کند. امیدواریم که بتوانیم اعتماد شما را جلب کرده و به‌عنوان بخشی از کارنامه موفق شما در زمینه گردشگری و توسعه شهر اصفهان خدمت کنیم.