سرمقاله

چرا ترامپ به اسراییل نرفت؟ / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • سفارش چاپ بسته‌بندی فوری
  • حمایت همراه اول از تیم‌های نوآور در حوزه هوشمندسازی سلامت
  • بسته ویژه ایرانسل به مناسبت روز جهانی ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 46436  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 28 اردیبهشت 1404
    رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا:
    از بر هم زدن صحنه جرم پرهیز کنید
    رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: در هنگام وقوع جرایم ضمن حفظ خونسردی خود بدون بر هم زدن محل وقوع حادثه از ورود افراد متفرقه جداً خودداری و سریعاً به پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید.
    به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد شریفی در این باره اظهار کرد: در حوزه ارتقای فرهنگ عمومی جامعه در زمینه حفظ صحنه جرم لازم است شهروندان توصیه های پلیس آگاهی را مد نظر قرار دهند.
    وی افزود: در هنگام وقوع جرایم مانند سرقت منزل، مغازه، اماکن به هیچ عنوان از دست زدن و بر هم زدن وسایل محل وقوع سرقت خودداری و سریعاً به پلیس ۱۱۰ اطلاع داده شود.
    رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه در صورت مشکوک شدن به افرادی که در حال پرسه زدن و دید زدن در مناطق مسکونی هستند سریعاً به پلیس اطلاع دهید، گفت: نسبت به حفظ صحنه در هنگام وقوع سرقت با بستن درب محل سرقت از ورود افراد متفرقه به محل جلوگیری کنید.
    وی تاکید کرد: در زمان وقوع جرایم مانند سرقت منزل ، مغازه و فوت های مشکوک پس از اعلام به پلیس منتظر کارشناسان بررسی صحنه جرم باشید.
    سرهنگ شریفی تصریح کرد: در زمان وقوع جرایم مانند سرقت منزل، مغازه، اماکن و فوت های مشکوک ضمن حفظ خونسردی خود از دست زدن و بر هم زدن و جابجایی اشیاء خوداری شود.
    وی با اشاره به اینکه جهت جلوگیری از سرقت منازل از درب‌های ضد سرقت استاندارد و حفاظ های آهنی و آکاردئونی محکم استفاده شود، خاطرنشان کرد: جهت جلو گیری از سرقت، حتماً اماکن مجهز به تجهیزات الکترونیکی مانند دوربین مدار بسته دزد گیر و درب های ضد سرقت باشند.
    این مقام انتظامی گفت: در اینگونه مواقع اموال باارزش مانند طلا و ارزها، ... حتماً در صندوق های امانات دولتی و خصوصی نگهداری شود و جهت استخدام نگهبان یا سرایدار ساختمان با شرکت‌های معتبر قرار داد منعقد و حتما قبل از به کارگیری آنها احراز هویت کنید.
    وی همچنین تاکید کرد: در هنگام وقوع جرایم مانند قتل، فوت های مشکوک، خودکشی، ضمن حفظ خونسردی خود بدون بر هم زدن محل وقوع حادثه از ورود افراد متفرقه جداً خودداری و سریعاً به پلیس ۱۱۰ تماس حاصل شود.