کد خبر: 46893 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 04 خرداد 1404
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد؛
افزایش کیفیت و خدمات آبفا برای مشترکان آذربایجان شرقی
ابتکار - ماهان فلاح: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از تلاش شبانه روزی کارکنان این مجموعه برای ارائه خدمات پایدار و با کیفیت در حوزه آب شرب و فاضلاب به چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان خبر داد.
ابراهیم سلیمانی، با اشاره به اهمیت حیاتی آب بهعنوان الفبای مشترک بین همه انسانها، اظهار کرد: همت و اراده همکاران ما بر این است که با خدمترسانی شبانه روزی و اختیار مردم قرار دهند.
وی با اشاره به جمعیت استان آذربایجان شرقی که با بیش از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در ۷۴ شهر و دو هزار و ۷۳۰ روستا ساکن هستند، افزود: شرکت آبفا با مأموریت تأمین و توزیع آب شرب بهداشتی و همچنین جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب خانگی در حال فعالیت گسترده است.
مهندس سلیمانی اضافه کرد: در حال حاضر، بیش از ۹ هزار و ۷۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی و چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب به صورت مستمر و شبانه روزی پایش و نگهداری میشود تا کوچکترین مشکلی برای شهروندان ایجاد نشود.
مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی تأکید کرد: حفظ پایداری این شبکه عظیم و تأمین آب سالم برای شهروندان، نیازمند تلاش مداوم، بهرهگیری از فناوریهای نوین و همکاری همگانی است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش درصد بهره مندی مشترکین از شبکه های بهداشتی دفع فاضلاب و توسعه آن جزو اولویت های شرکت آب و فاضلاب استان در سال جاری خواهد بود.
تأمین پایدار و با کیفیت آب شرب برای مشترکان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی همچنین گفت: این استان روزانه به ۱۳ مترمکعب بر ثانیه آب نیاز دارد که سهم عمدهای از آن به مصرف شهر تبریز میرسد و منابع زرینهرود، نهند و چاه های دامنه شمالی سهند این نیاز را تأمین میکنند.
مهندس ابراهیم سلیمانی با اشاره به جمعیت تحت پوشش و نیاز گسترده آبی در استان اظهار کرد: آذربایجان شرقی روزانه به ۱۳ مترمکعب بر ثانیه آب شرب نیاز دارد که از این میزان، ۳.۵ مترمکعب به روستاها و مابقی به مصرف شهرها اختصاص مییابد.
وی با بیان اینکه کلان شهر تبریز با جمعیتی بالغ بر دو میلیون نفر بزرگ ترین مصرفکننده آب در استان است، افزود: از ۹.۵ مترمکعب بر ثانیه آب مصرفی در شهرها، ۶ مترمکعب به تبریز اختصاص دارد که ۵۰ درصد آن از زرینهرود، ۱۳ درصد از سد نهند و بقیه از چاههای دامنه شمالی سهند تأمین میشود.
مدیرعامل آبفای استان با اشاره به برنامههای شرکت برای ارتقای کیفیت آب روستایی گفت: ارتقاء تصفیه خانه ها در دستور کار سال جاری قرار گرفته و اقدامات مؤثری در این زمینه با همکاری مرکز پایش کیفیت آب انجام شده است. وی افزود: هدف ما تأمین پایدار و با کیفیت آب شرب برای تمامی ساکنان استان، به ویژه در مناطق روستایی است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: تأمین آب با کیفیت در شرایط تغییرات اقلیمی فعلی نیازمند برنامهریزی دقیق، توسعه زیرساختها و بهرهگیری از فناوری های نوین در پایش و تصفیه است.