سرمقاله

گره کور مذاکرات ایران و آمریکا کجاست؟ / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • معرفی ویسمن بزرگترین تولید کننده چیلر در ایران
  • معرفی انواع دیوارپوش جدید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 47600  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 18 خرداد 1404
    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان:
    راه‌حل‌های رفع مشکلات رسانه‌های محلی خوزستان بررسی می‌شود
    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به نقش مهم رسانه‌های محلی در توسعه پایدار، از برنامه‌ریزی برای رفع موانع پیش‌روی این رسانه‌ها خبر داد.
    حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان در نشستی با تشکر از دکتر حبیب الله فضل‌الله‌پور، سرپرست معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، بر اهمیت رسانه‌های محلی در آگاهی‌بخشی و پوشش رویدادهای منطقه‌ای تأکید کرد و گفت: «این رسانه‌ها با ارتباط گسترده با مردم و تمرکز بر مسائل محلی، نقش مؤثری در توسعه شهروند‌محوری ایفا می‌کنند.»
    وی با اشاره به مشکلات اخیر نشریات استان، از جمله عدم پرداخت به‌موقع بدهی‌های دستگاه‌های دولتی به رسانه‌ها، الزامات مالیاتی و تأمین اجتماعی، و توزیع ناعادلانه آگهی‌های ثبتی، اعلام کرد: «با هماهنگی معاونت سیاسی اجتماعی استاندار، جلسه‌ای با حضور مدیران کل امور مالیاتی، تأمین اجتماعی و ثبت اسناد برگزار می‌شود تا راهکارهای عملی برای حل این چالش‌ها بررسی شود.»
    فضل‌الله‌پور نیز در این نشست بر لزوم تقویت تعامل دستگاه‌های اجرایی با رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: «بسیاری از مشکلات ناشی از ناهماهنگی‌های بین‌بخشی یا عدم آگاهی از قوانین است. امیدواریم با ادامه این گفت‌وگوها، فضای فعالیت رسانه‌ها در استان بهبود یابد.»
    وی همچنین از خانه مطبوعات و دستگاه‌های اجرایی قدردانی کرد و خواستار ارتباط سازنده‌تر بین جامعه رسانه‌ای و نهادهای دولتی شد.