سرمقاله

گره کور مذاکرات ایران و آمریکا کجاست؟ / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره آموزش‌های تخصصی آکادمی ایرانسل با تخفیف ویژه
  • آغاز جشنواره تابستانی «قلب ایرانسل‌من»
  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 47603  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 18 خرداد 1404
    اراک در مسیر رفع تنش آبی: پهنه‌بندی شبکه، نصب آب شیرین‌کن و حفر چاه‌های جدید
    در پنجاه‌ودومین جلسه رصد و پایش تنش آبی شهر اراک، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، سعید سرآبادانی، از اقدامات کلیدی برای تأمین آب شرب پایدار شهروندان خبر داد. به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، در این جلسه بر پهنه‌بندی شبکه آبرسانی شهر اراک به‌منظور بهبود توزیع عادلانه آب و افزایش کارایی شبکه تأکید شد.
    همچنین، نصب دستگاه‌های سنجش فشار شبکه به‌عنوان یکی از اقدامات اصلی برای شناسایی نقاط ضعف و مدیریت بهتر فشار آب در مناطق مختلف شهر در دستور کار قرار گرفت. به‌منظور پاسخگویی به گلایه‌های شهروندان درباره طعم آب، نصب دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن در نقاط استراتژیک شبکه آبرسانی نیز در دستور کار قرار گرفته است. با توجه به کاهش ذخایر آبی سد کمال صالح و تداوم خشکسالی، تسریع در حفر و بهره‌برداری از چاه‌های جدید به‌عنوان راهکاری برای کاهش تنش آبی مورد تأکید قرار گرفت.
    سرآبادانی در این خصوص اظهار داشت: «با هماهنگی‌های انجام‌شده، تلاش می‌کنیم با تکمیل پروژه‌های حفر چاه و ارتقای زیرساخت‌های آبرسانی، از بروز بحران آب در اراک جلوگیری کنیم.» این جلسه با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی حداکثری شهروندان و همکاری دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بهینه منابع آبی به پایان رسید.