سرمقاله

انتظارات ملی و تقویت مقاومت / میثم قهوه چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره آموزش‌های تخصصی آکادمی ایرانسل با تخفیف ویژه
  • آغاز جشنواره تابستانی «قلب ایرانسل‌من»
  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 48346  |  صفحه ۴ | جامعه  |  تاریخ: 10 تیر 1404
    اعلام زمان مراسم تشییع زنده‌یاد جمال اجلالی
    مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد جمال اجلالی بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما، روز سه‌شنبه (۱۰تیرماه) ساعت ۱۰:۳۰ صبح در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، جمال اجمالی پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون که مدت ها در بستر بیماری بود در سن ۷۸ سالگی درگذشت.
    جمال اجلالی متولد ۱۳۲۶ بود و از دوران کودکی با هنر آشنا شد. او در دانشکده هنرهای زیبا در رشته بازیگری تئاتر پذیرفته شد و فعالیت رسمی خودش را آغاز کرد.
    او از بازیگران با سابقه تئاتر، سینما و تلویزیون بود که می‌گویند استعداد بازیگری او را حمید سمندریان‌ کشف کرد و از بازیگران مورد علاقه وی هم بود. او که در تنها فیلم سینمایی این کارگردان نامدار تئاتر «تمام وسوسه‌های زمین» بازی کرده، در فیلم‌ها، تئاترها و سریال‌های متعددی حضور داشته و با صدای خاص‌اش و با ایفای نقش‌های متعدد در ذهن مخاطبان زیادی باقی مانده است.
    این بازیگر در فیلم‌هایی همچون «تابو»، «گینس»، «آرایش غلیظ»، «باد در علفزار می‌پیچد»، «آبی»، «مدرسه پیرمردها»، «تمام وسوسه‌های زمین» و «عاشق کوچک» بازی کرده است.
    بازی او در نقش یک پزشک معتاد در فیلم «آرایش غلیظ» در سال ۹۲ مورد تحسین و توجه قرار گرفت.
    همچنین از سریال‌هایی که او بازی کرده است می‌توان به «دوردست‌ها»، «خط»، «توطئه فامیلی»، «برای آخرین بار»، «پیدا پنهان» و «مسافر» اشاره کرد.
    جمال اجلالی در سال ۱۳۹۷ بعد از اینکه دو سال بخاطر درمان سکته از کار دور مانده بود، در سریال‌های «سر دلبران» و «سرباز» و فیلم سینمایی «دم سرخ‌ها» حضور یافت.
    در آن سال شورای مرکزی بازیگران خانه سینما به دیدار او رفتند و خاطراتی برایشان یادآوری شد.