سرمقاله

دیپلماسی و میدان؛ دو بال اقتدار ملی در مواجهه با بحران‌های پیش رو / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره آموزش‌های تخصصی آکادمی ایرانسل با تخفیف ویژه
  • آغاز جشنواره تابستانی «قلب ایرانسل‌من»
  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 48453  |  صفحه ۷ | حوادث  |  تاریخ: 11 تیر 1404
    مدیرعامل آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی تاکید کرد؛
    ضرورت استفاده بهینه و بازچرخانی آب در صنعت و کشاورزی
    ابتکار - ماهان فلاح: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، با اشاره به شعار هفته صرفه‌جویی صنعت، کشاورزی و پساب: استفاده بهینه و بازچرخانی آب، بر ضرورت مدیریت هوشمند منابع آب در بخش‌های مختلف کشور تأکید کرد. مهندس ابراهیم سلیمانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، با بیان اهمیت صرفه‌جویی در مصرف آب گفت: صنعت و کشاورزی از اصلی‌ترین بخش‌های مصرف‌کننده آب در کشور ما هستند و توجه ویژه به استفاده بهینه و بازچرخانی پساب در این حوزه‌ها یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای حفظ منابع آبی است.
    او افزود: در شرایط کنونی کم‌آبی و افزایش نیاز به منابع آب پایدار، راهکارهای بازچرخانی پساب و افزایش بهره‌وری در مصرف آب در صنایع و کشاورزی نقش کلیدی دارند.
    به گفته وی، شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با همکاری سازمان‌ها و نهادهای مرتبط تلاش می‌کند تا ضمن فرهنگ‌سازی، فناوری‌های نوین بازچرخانی آب را در شهرستان‌ها و بخش‌های مختلف استان گسترش دهد.
    مدیرعامل آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی همچنین یادآور شد که آموزش و اطلاع‌رسانی به بخش‌های صنعتی و کشاورزی در زمینه مدیریت منابع آب، از مهم‌ترین راهکارهای کاهش فشار بر منابع آبی است و موجب افزایش پایداری و توسعه پایدار استان خواهد شد.  
    وی در پایان تأکید کرد: هفته صرفه‌جویی امسال فرصتی مناسب برای تقویت همکاری‌ها در حوزه آب است تا بتوانیم با استفاده مناسب و علمی از منابع آبی، آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده رقم بزنیم.