کد خبر: 49691 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 05 مرداد 1404
شهرکهای صنعتی؛ از بستر تولید تا محور توسعه اجتماعی هرمزگان
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان در نشست با وزیر صمت با بیان اینکه در استان ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد، گفت: یک هزار و ۴۵۷ قرار داد سرمایه گذاری در استان منعقد شده که شاهد رشد ۳ برابری در این زمینه هستیم.
سید امیر امیری زاد افزود: ۸۴۰۰ اشتغال مستقیم در شهرکهای صنعتی استان ایجاد شده که با طرحهای جذب شده این میزان اشتغال به ۲۲ هزار نفر افزایش خواهد یافت.
امیری زاد عنوان کرد: در سال گذشته ۷۵۰ میلیارد تومان صرف توسعه زیر ساختهای شهرکهای صنعتی استان شده است که این میزان در سال ۱۴۰۴ به یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
وی وجود واحدهای عمل آوری و بسته بندی خرما را جز مزیتهای استان نام برد.
امیری زاد در پایان مطرح کرد: شهرکهای صنعتی علاوه بر اینکه کانون صنعت و تجارت هستند، کانون اجتماعی نیز هستند که در این رابطه نیاز است در خصوص تأمین برق این واحدها با روشهای جایگزین چاره اندیشی شود.