سرمقاله

سعه‌صدر، نسخه‌ای برای عبور از افراط‌گرایی / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پویش «داستان همراهی»؛ روایت تازه‌ای از تجربه دیجیتالی مشترکان همراه اول
  • همراه اول میزبان هکاتون تخصصی امنیت هوش مصنوعی رویداد تخصصی همراه اول با محوریت LLM Security از ۲۲ آبان آغاز می‌شود
  • صندوق طلای “نگین خلیج فارس” مجوز پذیره‌نویسی گرفت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 49759  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 06 مرداد 1404
    ۸۵۰ هزار نفر متقاضی سفر اربعین شدند
    سازمان حج و زیارت اعلام کرد: از آغاز ثبت نام در سامانه سماح ۸۵۰ هزار نفر از متقاضیان سفر اربعین حسینی، در این سامانه نام نویسی کرده‌اند. باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان حج و زیارت اعلام کرد: طی ۱۰ روز از آغاز ثبت نام در سامانه سماح ۸۵۰ هزار نفر از متقاضیان سفر اربعین حسینی، در این سامانه نام نویسی کرده‌اند که تا این لحظه تهران، خراسان رضوی و خوزستان در صدر استان‌ها می‌باشند و مرز مهران محبوب‌ترین پایانه ترددی کشور است.
    ثبت نام متقاضیان اربعین حسینی از ۹ صبح روز جمعه ۲۴ تیرماه در سامانه سماح به آدرس https://samah.haj.ir آغاز شده و تا امروز ۸۵۰ هزار نفر فرایند نام نویسی را تکمیل کرده‌اند.
    آقایان ۶۰ درصد و بانوان ۴۰ درصد ثبت نام کنندگان سامانه سماح را تشکیل می‌دهند که در این میان مرز مهران با ۴۵۰ هزار نفر، شلمچه با ۱۸۰ هزار نفر و پایانه خسروی با ۷۰ هزار نفر در صدر مسیر‌های ترددی زائران قرار دارند؛ همچنین مرز‌های باشماق، تمرچین و چذابه هم در کنار مرز‌های هوایی و دریایی قابلیت انتخاب در سامانه سماح را دارند.