سرمقاله

آزمون روابط تهران-پکن ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 5126  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 26 بهمن 1401
    واکنش عجیب نماینده قم به مسمومیت سریالی دانش آموزان دختر
    گروهی از والدین دانش آموزان قمی صبح دیروز درپی ماجرای مسمومیت دانش آموزان مقابل فرمانداری تجمع کردند. به گزارش «انتخاب»، تجمع کنندگان در اعتراض به حوادث اخیر 12 مدرسه دخترانه و مسمومیت قابل توجهی از دانش آموزان با سردادن شعارهایی چون «مدارس حضوری آنلاین باید گردد» خواستار غیرحضوری شدن مدارس و تضمین سلامت دانش آموزان شدند.
    شفقنا گزارش داده است که تجمع کنندگان روبروی در ورودی فرمانداری تجمع کرده و خواستار ورود به داخل فرمانداری بودند که با ممانعت نیروهای امنیتی روبرو شدند.
    تجمع کنندگان با شعار «استعفا، استعفا» اعتراض خود را نسبت به تداوم ماجرای مسمومیت دانش آموزان و عملکرد مسئولان استانی در قبال این ماجرا اعلام کردند.
    سریال مسمومیت دانش آموزان قمی از ۹ آذرماه شروع شد و در یک هنرستان رخ داد و منجر به مسمومیت ۱۸ دانش اموز شد. ۲۲ اذرماه در همین مدرسه مجددا این اتفاق رخ داد و ۵۱ نفر دیگر دچار مسمومیت شدند.
    در روز ۸ بهمن ۱۵ دانش آموز مدرسه فاطمیه صفاشهر قم مسموم شدند. دو روز بعد در ۱۰ بهمن در مدرسه فاطمیه قم ۱۸ نفر مسموم شدند. سپس در ۱۲ بهمن مدرسه بلقیس برقعی قم شاهد مسمومیت  ۷ دانش آموز و یک معلم بود. در ۱۶ بهمن هم در دبیرستان دخترانه قرائتی و مدارس میثم، طاها و امامی 3 دانش‌آموز مسموم شدند. در روز  ۱۷ بهمن نیز در مدارس حضرت فاطمه الزهرا(س)، مدرسه شاهد رضوی و هنرستان سید حسن برقعی جمعا 61 دانش آموز مسموم شدند.
    هنوز علت خاصی برای این موضوع یافت نشده. آتش نشانی و علوم پزشکی قم احتمال مسمومیت با آمونیاک را رد کرده اند. نمایندگان قم هم حادثه را مشکوک و امنیتی خوانده اند. بنابر اعلام قوه قضائیه تاکنون ۳۰ نفر از خانواده‌ها از این موضوع شکایت کرده اند. در همین حال، نماینده مردم قم در مجلس در این باره گفت: علت این اتفاق هنوز معلوم نیست، چیزی به دست نیامده است. مسئولان امنیتی و بهداشت و درمان پیگیر هستند.
    به نوشته همشهری، احمد امیرآبادی فراهانی افزود: با توجه به اینکه نمی توان در مورد این مساله اظهار نظر شخصی داشت، چون اطلاعاتی در این باره در دسترس نیست، من نیز نظری در این باره ندارم. وی ادامه داد: اما آنچه در این قضیه دیده می‌شود این است که در این باره بزرگ نمایی شده است.
    امیرآبادی فراهانی اضافه کرد: روز دوشنبه ۲۸ دانش‌آموز را به بیمارستان منتقل کردند که از این تعداد تنها ۸ نفر گفتند که دست و پایشان می‌لرزد و حالت استرس دارند. برخی نیز بیماری‌های زمینه‌ای داشتند.
    این نماینده مجلس ادامه داد:‌ می‌توانیم این موضوع را با یک مثال تحلیل کنیم، مثلا در یک جمعی ۸ تا ۱۰ نفر بگویند که ما در حال خفه شدن هستیم. افراد دیگر که بیماری زمینه‌ای داشته باشند نیز احساس خفگی به آنها دست می‌دهد و می‌گویند که ما در حال خفه شدن هستیم. بر این اساس این موضوع را می‌توان فوبیا عنوان کرد!