سرمقاله

زلزله و آثار روانی آن ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 5196  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 27 بهمن 1401
    میزان حقوق در سال آینده بدون افزایش پایه پولی باشد
    یک عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ از نشست مشترک دیروز هیات رئیسه تلفیق با رئیس مجلس خبر داد. علی اصغر باقرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جلسه امروز هیات رئیسه کمیسیون تلفیق با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: این جلسه بیشتر برای هماهنگی تشکیل شد. اینکه با توجه به کمبود وقت چطور پیش برویم.
    وی افزود: تبصره‌های مهمی همچون ۱۲، ۱۴، ۱۶ و ۱۸ لایحه بودجه مطرح شد. اینکه نوع نگاه مجلس با دولت متفاوت است و باید هماهنگی بیشتری صورت گیرد.
    باقرزاده همچنین گفت: موضوع تبصره ۱۲ درباره حقوق و دستمزد برای مردم و دولت مهم است که مدل‌های مختلفی مطرح است. نگاه سازمان امور استخدامی و دولت و مجلس مختلف بوده که باید بتوانیم آنها را به هم نزدیک کنیم. نگاه ما این است که با توجه به منابع موجود آنچه به نفع مردم است تصویب شود و در نهایت هم باعث افزایش پایه پولی و تورم نشود.