سرمقاله

پزشکیان و نظام اداری فرسوده و ناکارآمد! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پس از نخستین رونمایی در ایران؛ ایرانسل آماده ارائه رسمی eSIM
  • چهارمین روز از نوزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست؛
  • بهترین سرور در جنگ 12 روزه
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 52190  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 22 شهریور 1404
    استاندار بوشهر: نوبت بندی و قطعی آب باعث گله مندی مردم این استان شده است
    استاندار بوشهر گفت:با وجود تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران و کارکنان شرکت‌های آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب و آبرسانی خلیج فارس در تابستان جاری، هنوز نارسایی‌هایی وجود دارد و مردم استان از نوبت‌بندی و قطعی آب گلایه‌مند هستند. ارسلان زارع روز سه‌شنبه در نشست با هاشم امینی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر : شرایط جغرافیایی و اقلیمی استان بوشهر، اهمیت طرح‌های تامین، تولید و توزیع آب را دوچندان کرده و همه شهرها و روستاها باید از منابع پایدار آب شرب برخوردار باشند.
    وی یادآور شد: با توجه به خشکسالی‌های بی‌سابقه، تامین و شیرین‌سازی آب دریا برای شهرها و روستاهای این استان در اولویت قرار دارد و حمایت وزارت نیرو برای رفع نارسایی‌های آب شرب ضروری است.
    زارع ادامه داد: استان بوشهر هم‌اکنون با یکی از خشکسالی‌های کم‌نظیر در بیش از نیم قرن اخیر مواجه است که منابع آب سطحی، رودخانه‌ها و چاه‌های زیرزمینی را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.استاندار بوشهر تصریح کرد: پایدارترین و در دسترس‌ترین منبع آبی استان، آب دریاست؛ بنابراین شیرین‌سازی آب دریا برای مصارف شرب و صنعت از اولویت‌های استان محسوب می‌شود.وی تاکید کرد: علاوه بر شهرستان‌های ساحلی، باید آب پایدار شهرستان‌های غیرساحلی مانند دشتستان و جم نیز از دریا تامین شود تا در خشکسالی‌های پیاپی مردم دچار کمبود آب نشوند.زارع بر تسریع در تکمیل عملیات اجرایی خرید، نصب و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن‌های عسلویه، دیر و بنک تاکید و خواستار تامین تسهیلات برای افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن سیراف جم شد.وی همچنین همچنین تعیین تکلیف قرارداد آب‌شیرین‌کن‌های آبپخش و نوار ساحلی تنگستان را مورد تاکید قرار داد.استاندار بوشهر با اشاره به بالابودن قیمت تمام شده شیرین‌سازی آب دریا، بر مدیریت مصرف شهروندان و کاهش تلفات آب در شبکه‌های توزیع تأکید کرد و گفت: این اقدامات نقش تعیین‌کننده‌ای در پایداری آب شرب دارد.