صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • اتمام دوره جامع توانمندسازی نمایندگان منتخب بیمه سرمد در شمال شرق کشور
  • سئو یا اینستاگرام؛ بررسی بازدهی دو مسیر جذب مشتری با نگاه دی‌ ام‌ روم
  • حضور حرارت گستر فرزانگان در بیست‌وپنجمین نمایشگاه دام و طیور
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 55270  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 15 آب‍ 1404
    دستور عارف به وزیر آموزش و پرورش برای بررسی سانحه سرویس مدارس
    معاون اول رئیس‌جمهور در پی وقوع سانحه برای چند خودروی سرویس دانش‌آموزان در تهران، به وزیر آموزش و پرورش دستور داد تا علل دقیق این حادثه به‌صورت فوری بررسی شود.به گزارش ایسنا، معاون اول رئیس‌جمهور در پی وقوع سانحه برای چند خودروی سرویس دانش‌آموزان در تهران، به وزیر آموزش و پرورش دستور داد تا علل دقیق این حادثه به‌صورت فوری بررسی و در صورت احراز هرگونه تخلف یا قصور، با عوامل آن برخورد شود.
    بر اساس اعلام سخنگوی اورژانس تهران، روز گذشته (۱۳ آبان) در محدوده سبزدشت در جنوب غرب پایتخت، سه دستگاه خودروی سرویس مدارس دچار سانحه شدند که در نتیجه آن ۱۵ دانش‌آموز مصدوم شدند.
    محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در پی این حادثه تأسف‌بار به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، دستور داد ضمن بررسی فوری ابعاد و علل وقوع سانحه، گزارش دقیقی از نتایج بررسی‌ها ارائه و با هرگونه تخلف یا قصور احتمالی برخورد قانونی و قاطع صورت گیرد.