سرمقاله

تخصیص بی‌رویه بودجه و نادیده گرفتن نیازهای مردم / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • محمد شریعتمداری خبر داد: رکورد تولید و فروش محصولات گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس شکسته شد/ ۱۰ شرکت تولیدی تابعه هلدینگ بیش از سال گذشته تولید کردند
  • آغاز عرضه رسمی سیمکارت‌های «سری به‌یادماندنی» همراه اول
  • این ۴ اشتباه ساده را موقع خرید لوازم ورزشی انجام ندهید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 57714  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 08 دی 1404
    سخنگوی فراجا خبر داد
    مستقر شدن یگان‌های امدادی پلیس در جاده‌های کشور
    سخنگوی فراجا از استقرار یگان‌های امدادی و انتظامی در محورهای مواصلاتی اصلی و مناطق آسیب‌پذیر کشور خبر داد و گفت: پلیس با پیش‌بینی شرایط جوی و تأمین امکانات، آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی در حوادث ناشی از سرمازدگی و یخبندان دارد.
    سردار سعید منتظرالمهدی یکشنبه ۷ دی در جمع خبرنگاران بر آمادگی یگان‌های انتظامی، راهور و امدادی برای ارائه خدمات در مناطق سردسیر و برف‌خیز کشور تأکید و اظهار کرد: همکاران ما از روزهای گذشته در محورهای مواصلاتی اصلی، مناطق کوهستانی و نقاط پرخطر مستقر شده‌اند تا در صورت بروز حوادث ناشی از بارش برف و یخبندان، خدمات‌رسانی سریع و مؤثری انجام دهند.
    وی با بیان اینکه هدف، «عبور ایمن مردم از فصل زمستان» است، افزود: با پیش‌بینی شرایط جوی، تقویت گشت‌ها و تأمین امکانات لازم، تلاش شده تا کمترین حادثه در جاده‌های کشور رخ دهد.
    سخنگوی فراجا در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت ناجا از تولیدات فرهنگی و هنری پرداخت و از تولید سریال «کارآگاهان کوچک» به عنوان نخستین سریال پلیسی ویژه کودک در استان بوشهر خبر داد.
    سردار منتظرالمهدی افزود: این مجموعه ۲۶ قسمتی با هدف آموزش غیرمستقیم مفاهیم ایمنی، قانون‌مداری و پیشگیری از حوادث به کودکان تولید می‌شود.
    وی به موضوع ورود غیرمجاز تعدادی از اتباع خارجی در مناطق مرزی کشور اشاره کرد و گفت: این افراد به صورت غیرقانونی وارد شده و در شرایط سخت جوی گرفتار شده بودند که نیروهای انتظامی با رویکردی امدادی به آنان کمک رساندند.
    معاون فرهنگی و اجتماعی ناجا تأکید کرد: ورود به کشور باید تنها از مسیرهای رسمی و قانونی انجام شود.
    سردار منتظرالمهدی بر نقش رسانه‌ها در آموزش مهارت‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم تأکید کرد و گفت: پلیس با بهره‌گیری از ابزار رسانه و فرهنگ‌سازی در تلاش است تا امنیت پایدار را در جامعه نهادینه کند.