سرمقاله

امارات متحده عربی خطرناک‌تر از اسرائیل ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تفاوت کابل سولار و کابل‌های برق معمولی
  • کسب سود ۳۹.۵ درصدی با سرمایه‌گذاری امن و آسان در صندوق لبخند
  • چرا بعضی رانندگان 2 برابر بقیه بار می‌گیرند؟ راز برنده‌های اعلام بار در مسیر 1406
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60192  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 27 اردیبهشت 1405
    جلسه غیرعلنی مجلس درباره کالابرگ امروز برگزار می‌شود
    سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از برگزاری جلسه غیرعلنی با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت خبر داد. به گزارش ایسنا، عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی فردا (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: دومین جلسه مجازی مجلس با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع بررسی مشکلات معیشتی مردم و پیگیری اقدامات حمایتی از جمله کالابرگ تشکیل می‌شود.
    وی با بیان اینکه نمایندگان به صورت برخط سئوالات و نظرات خود را مطرح می‌کنند، افزود: در این جلسه درباره تأمین کالاهای اساسی مردم و کاهش فشار بر دهک‌های پایین از جمله کارگران و خانواده‌های فاقد درآمد و جامعه هدف نهادهای حمایتی بحث و بررسی انجام و تصمیمات گرفته می‌شود.
    سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، هدف از برگزاری این جلسات را ایجاد و تقویت هماهنگی میان مجلس و دولت برای تسریع در رفع دغدغه‌های معیشتی مردم اعلام کرد.