سرمقاله

لبنان صحنه درگیری در کاخ سفید ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آمادگی بانک سپه برای حمایت از واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال در استان مرکزی
  • با ثبت رشد 63 درصدی؛ بیمه آسیا 10 همتی شد
  • زمان برگزاری مجامع همراه اول اعلام شد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60876  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 31 خرداد 1405
    جمع‌بندی نهایی در استقلال
    مربی ترک در راه کادر فنی
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران از مدیران این باشگاه درخواست کرده تا با دستیار ترکیه‌ای او قرارداد امضا کنند.
    باشگاه خبرنگاران جوان؛ در ادامه روند تکمیل کادر فنی تیم فوتبال استقلال تهران، انتخاب دستیار خارجی جدید سهراب بختیاری‌زاده وارد مرحله نهایی شده و بر اساس پیگیری‌ها، گزینه قطعی برای این سمت از کشور ترکیه خواهد بود.
    در روز‌های اخیر برخی نام‌ها و گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی درباره ملیت دستیار جدید استقلال مطرح شده بود، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این اخبار صحت نداشته و تصمیم نهایی کادر فنی بر انتخاب یک مربی اهل ترکیه است.
    منابع آگاه تأکید می‌کنند فرآیند انتخاب دستیار خارجی پس از بررسی چند گزینه مختلف انجام شده و در نهایت جمع‌بندی باشگاه و کادر فنی به حضور یک گزینه ترک در کنار کادر فنی استقلال منتهی شده است.
    گفته می‌شود جزئیات مربوط به زمان حضور این مربی در ایران و آغاز همکاری رسمی او با استقلال به‌زودی از سوی باشگاه اعلام خواهد شد.