سرمقاله

سال 1402 و آرزوهایمان ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • گزارش روز اول هم‌نشینی مدیران هلدینگ خلیج‌فارس و فناوران اصفهان؛ در یک‌سال گذشته، بخش قابل‌توجهی از موانع قانونی همکاری هلدینگ خلیج‌فارس با شرکت‌های دانش‌بنیان، فناورو دانشگاه‌ها برطرف شده
  • عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با «سنا» تشریح کرد ۲ محور تدابیر سازمان بورس برای حمایت از بازار سهام/ صندوق‌های توسعه و تثبیت بازار به‌عنوان خط اول حمایت تقویت می‌شوند
  • درخشش «ثروت‌آفرین تمدن» در رقابت با شاخص‌های بازار
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7000  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 17 فروردین 1402
    سجادی:
    فدراسیون‌های ورزشی در ۱۴۰۱ تمام تلاش خود را به کار گرفتند
    وزیر ورزش و جوانان معتقد است در سال ۱۴۰۱ فدراسیون‌های ورزشی تمام تلاش خود را برای پیشبرد فعالیت‌ها به کار گرفتند.
    به گزارش ایسنا، حمید سجادی در جلسه با روسای فدراسیون‌های ورزشی که در هتل المپیک با حضور خسروی‌وفا، رییس کمیته ملی المپیک برگزار شد، اظهار کرد: شرایطم نسبت به گذشته بهبود و تسهیل یافته و برای تمامی همکاران که در این سفر و سانحه همراه بنده بودند از خداوند شفای عاجل خواستار هستم و امیدوارم جای مرحوم اسماعیل احمدی نیز در وزارت ورزش و جوانان به خوبی پر شود و روحشان شاد باشد و نباید خانواده این عزیز را فراموش کنیم.
    وی افزود: سالی که گذشت همه فدراسیون‌های ورزشی به بهترین شکل زحمت کشیدند و قدردان زحمات روسای فدراسیون‌ها هستم‌. در برخی فدراسیون‌ها شاهد تغییراتی بودیم و برخی جایگزین برخی دیگر شدند و امیدوار هستم همه دوستان در ورزش به تعالی آن کمک کنند.