سرمقاله

دقیقا در کجا سرمایه گذاری می‌کنید؟ - پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پروژه آمبولانس متصل در هفدهمین کنگره طب اورژانس ایران رونمایی می‌شود
  • حضور ویستا در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
  • برگزاری دومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرآیندهای سازمانی با حمایت همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 8740  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 19 اردیبهشت 1402
    چطور پدر خوبی برای فرزندان‌مان باشیم؟
    پدر بودن حس بسیار خوبی است که برای بسیاری تجربه شده و آرزوی بسیاری نیز هست تا این حس خوب را درک کرده و تجربه کنند. پدر، ستون اصلی خانه و مامن و پناهگاهی برای خانواده است و بودن او در کنار فرزندان، تکیه گاه قابل اعتماد و اعتنایی است. پدر بودن همچون پناهگاهی است که می‌تواند کودک و خانواده سرگردان در دنیای متلاطم را امن نگهداشته و به مسیر روشنی رهنمون سازد.
    پدر، ستون یک خانواده است و در کنار مادر، خانواده قوام و هویت خاصی گرفته و نسلی بر پایه صحیح شکل می‌گیرد.پدران در هر خانه الگوی صلابت و اقتدار را برای فرزندان به نمایش می‌گذراند و کودک در خانه، وام دار حرکات و سکنات مطلوب و ماندگار پدر و مادر است.
    پدر بودن در کنار لذت عمیقی که دارد، مسوؤلیتی دشوار است که اثر به شدت مهمی روی زندگی اجتماعی و آیندهٔ بچه‌ها دارد. کیفیت رابطهٔ شما با فرزندتان نقش مؤثری در ایجاد روابط اجتماعی سالم در آینده خواهد داشت و لازمه‌اش این است که مهارت‌هایی را از قبل کسب کنید تا برای پدر شدن آماده‌تر باشید. در این گزارش سعی کرده‌ایم با یادآوری نکاتی به شما پدران این سرزمین نقش مهم و تاثیرگذارتان را یادآور شویم و در مسیر زندگی و پدر بودن مطلوب یاری رسانتان باشیم.
    زمان پدری کردن داشته باشید
    ابتدا باید از قبل از اینکه تصمیم برای پدر شدن بگیرید توجه داشته باشید که حضور فیزیکی‌تان برای کودک مهم است و شما باید زمانی را برای گذراندن وقت با فرزندتان در نظر بگیرید. پدر بودن باید برای کودک قابل دسترسی و درک کردن باشد.
    گوش بدهید
    برای نزدیک شدن هرچه بیشتر به فرزندتان، به طور مؤثر به او گوش دهید. اول همیشه خوب گوش بدهید و سپس صحبت کنید. در اغلب اوقات تنها زمانی یک پدر با فرزندانش صحبت می‌کند که آنها دچار مشکل می‌شوند. به همین دلیل است که بسیاری از کودکان ممکن است وقتی مادرشان می‌گوید: «پدرت می‌خواهد با تو حرف بزند» بغض کنند و مضطرب شوند. وقت بگذارید و به نظرها و مشکلات فرزندانتان گوش دهید. گوش دادن به آنها کمک می‌کند تا احساس کنند مورد احترام واقع شده‌اند و درک می‌شوند. مهارت گوش دادن و صحبت کردن با فرزندان را از همان زمان کودکی شروع کنید تا با بزرگ‌تر شدنشان، رسیدگی به موضوعات دشوار برایتان آسان‌تر شود.
    الگوی مثبتی برای کودکان باشید
    به یاد داشته باشید که کودکان از طریق تقلید کردن خیلی از چیزها را یاد می‌گیرند. فرزند شما بیشتر از آنچه شما تصور می کنید مشاهده می‌کند و یاد می‌گیرد. همیشه رفتارهای مثبت را تمرین کنید.
    ابراز محبت کنید
    برای اینکه فرزندتان احساس امنیت کند؛ هر زمان که با کودکتان وقت می‌گذرانید، عشقتان را به او نشان دهید. فرزندتان را در آغوش بکشید و حس دوست داشتن‌تان را منتقل کنید.
    حضور داشته باشید
    سعی کنید در رویدادهای مهم زندگی فرزندان حضور داشته باشید و زمان باکیفیتی را با هم بگذرانید و زمانی را برای بازی کردن اختصاص دهید.
    به عنوان یک خانواده با هم غذا بخورید
    در کنار هم بودن بر سر یک وعدهٔ غذایی صبحانه، ناهار یا شام می‌تواند بخش مهمی از زندگی سالم خانوادگی باشد. البته زندگی در عصر حاضر به دلیل درگیر بودن والدین با کار و زندگی به ویژه پدر خانه، امکان گذراندن ناهار در کنار فرزندان امری تقریبا غیر ممکن است اما روزهای تعطیل صرف ناهار در کنار فرزندان و خانواده خود می‌تواند تقویت کننده روابط پدر فرزندی باشد.
    به همسر خود احترام بگذارید
    نحوه رفتار شما با همسرتان بر نوع رفتار و برخورد کودکان در آینده اثرگذار خواهد بود. پس تا می‌توانید رفتار محترمانه‌ای با مادر فرزندتان داشته باشید و سعی کنید پدر شدن مانع وقت گذاشتن و محافظت از رابطه با همسرتان نشود. وقتی بچه‌ها می‌بینندکه والدینشان به یکدیگر احترام می‌گذارند، بیشتر احساس می‌کنند که مورد قبول و احترام هستند.