کد خبر: 8763 | صفحه ۳ | جامعه | تاریخ: 20 اردیبهشت 1402
کمپین هلال احمر برای اهدای ۱۰۱ هزار واحد خون در ۱۰۱ سالگی این جمعیت
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از برگزاری پویش اهدای خون از سوی داوطلبان و اعضای این جمعیت خبر داد. وحید سلیمی در گفتوگو با ایسنا، در اینباره گفت: همزمان با روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر، پویش اهدای خون تحت عنوان «حمایت ماندگار» از سوی داوطلبان و اعضای جمعیت هلال احمر در سراسر کشور به اجرا درآمد.
وی با بیان اینکه این پویش با همکاری سازمان انتقال خون و جمعیت هلال احمر اجرا شده است، گفت: زمان اجرای این پویش از تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه یعنی روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر آغاز شده و تا ۹ مردادماه یعنی سالروز تأسیس سازمان انتقال خون ایران ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه امسال جمعیت هلال احمر وارد دومین قرن از فعالیت خود شد، گفت: امسال صدویکمین سال فعالیت جمعیت هلال احمر کشورمان است و در همین راستا نیز بنا شد از امروز تا ۹ مردادماه ۱۰۱ هزار عضو داوطلب جمعیت هلال احمر برای اهدای خون و کمک به نجات هموطنان اقدام کنند.
سلیمی افزود: البته داوطلبان و اعضای جمعیت هلال احمر در دیگر ایام سال نیز نسبت به اهدای خون اقدام کرده و جزو گروههای فعال در اهدای خون و فعالیتهای داوطلبانه بشردوستانه محسوب میشوند.
آغاز غربالگری دانشآموزان در تمام مقاطع تحصیلی
ادارهکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیهای از آغاز اجرای غربالگری دانشآموزان در تمام مقاطع تحصیلی در اردیبهشت و خردادماه خبر داد.
به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استانها آمده است که «به منظور اجرای غربالگری دانشآموزان در مقاطع سهگانه تحصیلی و شناسایی دانشآموزان نیازمند دریافت خدمات راهنمایی و مشاوره، جدول زمانبندی اجرای غربالگری در سامانه نماد ارسال میشود. پس از اجرای آزمونهای غربالگری و شناسایی دانشآموزان نیازمند دریافت خدمات تخصصی راهنمایی و مشاوره، در فصل تابستان خدمات تخصصیِ حمایتی – درمانی در مراکز مشاوره آموزش و پرورش به آنان ارائه خواهد شد. ضمنا بستر اجرای غربالگری my.medu.ir (سامانه نماد) است.»
در همین راستا، باقرزاده، معاون پرورشی و وفرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این باره گفته است: نظام مراقب اجتماعی دانش آموزان (نماد) با غربالگری دانشآموزان در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم بهصورت سامانهای آغاز شد. در مرحله نخست، پنج میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از دانشآموزان غربال میشوند. غربالگری در پایههای سوم و ششم ابتدایی، هفتم و هشتم متوسطه اول، دهم و یازدهم متوسطه دوم با استفاده از آزمونهای غربالگری و سلامت روان انجام خواهد شد.
به گفته وی پس از شناسایی دانشآموزان نیازمند دریافت خدمات، ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به آنان در مراکز مشاوره آموزش و پرورش صورت میگیرد. امروزه با توجه به هجوم آسیبهای اجتماعی، شناسایی بهموقع کودکان ونوجوانانی که نیازمند کمک هستند، بسیار دارای اهمیت است. از این رو کمک به اجرای مطلوب فرایند غربالگری و همکاری تمامی حوزههای وزارت آموزش و پرورش در دستیابی به اهداف مهم این کار، ضرورتی غیر قابل انکار است.