سرمقاله

سوغات سلطان عمان در تهران؟ ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بهترین روش یادگیری زبان کدام است؟
  • آغاز پویش روزهای ۱۰۰ میلیون تومانی همراه اول
  • افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل در استان مازندران با حضور وزیر ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 8779  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 20 اردیبهشت 1402
    با حضور مسئولان کشوری و استانی
    بزرگترین مدرسه تخصصی اتیسم کشور در همدان افتتاح شد
    بزرگترین مرکز تخصصی اتیسم کشور با حضور مسئولان کشوری و استانی در همدان افتتاح شد.این مدرسه با ۱۵۰۰ متر زیربنای آموزشی برای خدمات دهی به دانش‌آموزان اتیسمی همدان راه اندازی شده است.
    در ابتدای این برنامه مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان همدان اظهار کرد: این مجتمع آموزشی ۱۸ کلاسه برای دانش‌آموزان با ویژگی‌های خاص طراحی شده است.
    حمید شیرازیانی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی مدرسه اُتیسم همدان از سال ۹۷ آغاز شد، افزود: منابع این پروژه در ابتدا استانی بود سپس بنیاد برکت و مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران با پروژه همکاری کردند. وی با بیان اینکه این مدرسه در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری طراحی شده است، اظهار کرد: بخش سخت‌افزاری مطابق با مقررات ملی ساختمان طراحی شده و تمام ملاحظات در آن رعایت شده است‌.
    شیرازیانی ادامه داد: در ساخت مدرسه اُتیسم از نقطه نظرات اداره استثنایی و تیم پزشکی به لحاظ موارد روانشناسی استفاده و مواردی مبنی بر رعایت اختلالات دانش آموزان در پروژه لحاظ شد.
    وی با اشاره به اینکه در طراحی پروژه از رنگ خنثی و متریال‌های خاص به همراه ملاحظات لازم استفاده شد،‌ گفت: مدرسه اُتیسم همدان با ۱۰ کلاس درس، تجهیزات آموزشی متناسب با دانش آموزان اُتیسم، اتاق تاریک، آب درمانی ویژه تقویت حس لامسه دانش آموزان و اتاق کاردرمانی فیزیوتراپی تجهیز شده است.
    شیرازیانی اضافه کرد: این پروژه با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان به سرانجام رسید که ۱۰ میلیارد آن اعتبارات استانی و ملی، دو میلیارد آورده بنیاد برکت و چهار میلیارد آورده مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران است.
    در ادامه معاون برنامه‌ریزی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از افتتاح ۱۱۰۰ مدرسه در بهمن‌ماه سال قبل در کشور خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در شش ماه اول سال‌جاری بیش از ۲۰۰۰ مدرسه به بهره‌برداری برسد.
    علیرضا راشکی بیان کرد: در سال‌های قبل آموزش‌وپرورش دچار مظلومیتی شده بود و بودجه لازم به آن تعلق نمی‌گرفت.
    وی افزود: آموزش و پرورش حوزه‌ای فرابخشی است و با اعتبارات این وزارتخانه و سازمان نوسازی به جایگاه شایسته آن نمی‌رسیم و این موضوع خاطر رهبر معظم انقلاب را نیز آزرده کرده است.
    راشکی ادامه داد: وقتی نیک اندیشانی در جامعه داریم که این موضوع را درک کرده و در کنار آموزش‌وپرورش نقش خوبی ایفا می‌کنند، دولتمردان هم به اندازه آنها باید به این حوزه توجه کنند تا جامعه را برای عدالت آموزشی فراگیر آماده کنیم. وی با اشاره به اینکه کارکنان مدارس استثنایی مشقتی مضاعف دارند، اظهار کرد: اعتبار سال ۱۴۰۲ در حوزه پروژه‌های خیرین بیش از ۷۰۰۰ میلیارد تومان بود که حدود ۴۰۰۰ میلیارد آن محقق شد و هنوز نیاز به مساعدت دولت دادیم.
    معاون برنامه‌ریزی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: ۱۱۰۰ مدرسه در بهمن ماه سال قبل در کشور افتتاح شد و پیش‌بینی می‌کنیم امسال بیش از ۲۰۰۰ مدرسه در شش ماه اول به بهره‌برداری برسد.
    وی در پایان گفت: مدارس با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در اولویت افتتاح هستند و با تخصیص اعتبارات در طول سال می‌توان تعداد افتتاحیه‌های تا پایان سال را پیش‌بینی کرد.