کد خبر: 11182 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 03 تیر 1402
با پیوستن 41 دستگاه نفتکش نو انجام گرفت
نوسازی ناوگان حمل و نقل فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی
تبریز - فلاح: مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی از نوسازی و تقویت سوخترسانی با پیوستن 41 دستگاه نفتکش نو به ناوگان حمل و نقل فرآوردههای نفتی منطقه خبر داد.
ناصر راشدی با اشاره به اهمیت ویژه حمل و نقل فرآوردههای نفتی در فرآیند سوخترسانی و چرخه اقتصاد کشور گفت: با پیگیری مدیریت و مسئولین منطقه در سال 1401 جهت نوسازی و تقویت ناوگان سوخترسانی منطقه، تعداد 41 دستگاه نفتکش نو جایگزین نفتکشهای فرسوده و با عمر بالا شد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی با تأکید بر ضرورت نوسازی ناوگان حمل و نقل فرآوردههای نفتی افزود: نفتکشهای جدید مجهز به سیستم طرح کهاب هستند که علاوه بر صرفهجویی در هدر رفت بخارات بنزین در کاهش آلایندگی زیستمحیطی نیز مؤثر واقع خواهند شد.
لازم به ذکر است تأمین و توزیع فرآوردههای نفتی در گستره عملیاتی منطقه آذربایجان شرقی با بیش از 480 دستگاه نفتکش فعال و تلاشهای بیوقفه کارکنان خدوم، رانندگان ساعی نفتکش و شرکتهای حمل و نقل فرآوردهای نفتی انجام میشود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی همچنین از برگزاری اولین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده های فرآورده های نفتی استان با حضور رزمی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری، مدیریت و مسئولین منطقه و اعضای کارگروه در ستاد این منطقه خبر داد. ناصر راشدی در اولین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده های فرآورده های نفتی استان با بیان اهمیت هماهنگی و همکاری سازمان های ذیربط در مقابله با پدیده شوم قاچاق فرآورده های نفتی گفت: وفق مصوبه هیئت دولت جهت صیانت از سرمایه های ملی توزیع گاز مایع می بایست به صورت الکترونیکی انجام گیرد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه آذربایجان شرقی تصریح کرد: هیچ مشکلی در تأمین و توزیع گازمایع با قیمت مصوب جهت مصرف کنندگانی که از طریق سامانه سدف https://newtejaratasan.niopdc.ir ثبت نام می نمایند وجود ندارد.
در ادامه جلسه رزمی معاون امنیتی و انتظامی استانداری، ضمن تشکر از تلاشهای مدیریت و مسئولین منطقه آذربایجان شرقی، اظهار کرد: تعامل و همکاری اعضای کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق خارج از شبکه فرآورده های نفتی و برگزاری جلسات کارگروه همراه با پیگیری مستمر تا حصول نتیجه از اهمیت زیادی برخوردار است. لازم به ذکر است در این جلسه در خصوص توزیع گاز مایع برای صنوف سیار و نحوه کنترل سوخت داخل باک خودروهای عبوری از مرز با شرکت اعضای کارگروه بحث و تبادل نظر گردید.