سرمقاله

دیوار اعتمادی که سخت بالا می‌رود ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 11652  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 11 تیر 1402
    رییس كل دادگستری استان اصفهان:
    مسئولان و فعالان اقتصادی متوجه تفاوت بین اقتصاد مقاومتی و مقاومت اقتصادی باشند
    سومین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های كلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در دادگستری استان با حضور جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و تعدادی از فعالان اقتصادی و شركت‌های دانش‌بنیان در دادگستری استان برگزار شد.
    به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان: در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین اسداله جعفری رییس كل دادگستری استان اصفهان استفاه از الگوی اقتصاد اسلامی را راه پیشرفت اقتصاد معرفی و بیان كرد: اقتصاد اسلامی الگوی كاملی است كه پیروی كامل از آن، پیشرفت در زمینه اقتصاد و حتی دیگر زمینه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را در پی دارد. وی از اندیشه‌های شهید بهشتی (ره) به عنوان الگوی موفق اقتصاد اسلامی یاد و خاطرنشان كرد: شخصیت جامع آیت‌الله شهید دكتر بهشتی (ره) در همه جنبه‌ها می‌تواند الگو قرار گیرد كه یكی از این جنبه ها، اندیشه‌های عالی این شهید وارسته در زمینه اقتصاد اسلامی است و عمل به آن به معنای بیمه شدن اقتصاد یك كشور در برابر حوادث مختلف است.
    رییس كل دادگستری استان در ادامه از شناخت ظرفیت‌ها به عنوان یكی از مقدمات مهم در ایجاد زیرساخت‌های لازم برای پیشرفت اقتصاد یاد كرد و گفت: اگر بخواهیم به شكل زیرساختی مقدمات تحقق كامل اقتصاد مقاومتی و پیشرفت اقتصاد را فراهم كنیم باید در درجه اول شناخت درستی از ظرفیت‌های موجود در زمینه‌های مختلف از جمله ظرفیت‌های محیطی، منطقه‌ای، فنی، اعتباری، انسانی و ... به دست آوریم. وی افزود: منظور از ظرفیت‌های انسانی، تنها به سرمایه‌گذار و نیروی كار خلاصه نمی‌شود بلكه بخش بسیار مهم آن مربوط به مسئولان و مدیران اقتصادی كشور است كه باید از افراد متعهد، كاربلد، خلاق و با دانش، در این پست‌ها استفاده شود. رییس دستگاه قضایی استان، ایجاد فهم مشترك و درست از اقتصاد مقاومتی در بین مسئولان و مدیران حاكمیتی و فعالان بخش خصوصی را یكی دیگر از الزامات پیشرفت اقتصادی عنوان و تصریح كرد: مسئولان و مدیران اقتصادی كشور و سرمایه‌گذاران، مدیران و فعالان بخش خصوصی اقتصاد باید به فهم مشترك، عمیق و درستی از اقتصاد مقاومتی دست یابند در غیر این صورت ممكن است اقتصاد مقاومتی را به مقاومت اقتصادی بدل كنند. حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین جعفری در پایان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله) در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: همان‌گونه كه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانات خود بر آن تاكید كرده‌اند اقتصاد مقاومتی به شكل كامل تحقق نخواهد یافت مگر این كه تمام ظرفیت‌های سه قوه و نظام فعال شود و همه مسئولان كشور با همدلی و انسجام به میدان بیایند.