سرمقاله

موقعیت‌شناسی کنونی اصلاح‌طلبان / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آمادگی ایرانسل برای همکاری با استارتاپ‌ها در حوزه هوش مصنوعی
  • برگزاری رویداد ایران‌هلث با حمایت همراه اول نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث با حمایت همراه اول به عنوان نخستین اپراتور سلامت کشور، برگزار می‌شود.
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل ویژه روز جهانی ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 11977  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 17 تیر 1402
    مردم ایران از نظر فرهنگ شنیداری رو به رشد هستند
    یک نوازنده سازهای کوبه‌ای که در کنسرت علیرضا قربانی نیز می‌نوازد، می‌گوید که موسیقی سنتی مدتی در ایران مهجور مانده بود، اما اکنون مخاطبان دوباره به آن جذب شده‌اند.
    به گزارش ایسنا، شایان ریاحی نوازنده سازهای کوبه‌ای که حدود ۲۸ سال است می‌نوازد و با ساز تنبک کار خود را آغاز کرده است، درباره فعالیت حرفه‌ای خود گفت: نزدیک به ۱۱ سال است که به عنوان یکی از اعضای اصلی گروه علی زندوکیلی کار می‌کنم و حدود هشت سال است که همزمان در کنار علیرضا قربانی نیز به خصوص در کنسرت‌های تهران حضور دارم.
    ریاحی در پاسخ به این پرسش که استقبال مردم از کنسرت‌های اخیر علیرضا قربانی را چگونه می‌بیند، بیان کرد: مردم ایران از نظر فرهنگ شنیداری رو به رشد هستند. خیلی چیزها همچون فضای اجتماعی و مجازی بر این فضا تاثیرگذار بوده و نظرات مخاطبان شنیده و باعث شده مردم بتوانند کار تقلبی را از اصلی تشخیص دهند.
    او در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره قطعه مورد علاقه خود در کنسرت‌های اخیر علیرضا قربانی مطرح کرد: گرچه ترتیب خواندن قطعات در طول کنسرت‌ها تغییری نمی‌کند، اما هر اجرایی که تجربه می‌کنم برایم جدید است، به‌خصوص اجراهایی که در آن نقش اصلی را بازی می‌کنم. بسیاری از کارها را به‌صورت بداهه انجام می‌دهم؛ چراکه حس و حال آن لحظه در من تاثیر می‌گذارد و با حال خود می‌نوازم. قطعه‌های «هم‌گناه»، «ارغوان»، «عروج» که کار کوبه‌ای‌ست و... را در اجراها بیشتر دوست دارم.
    ریاحی در پایان بیان کرد: وقتی مخاطب با شنیدن قطعه‌ای تشویق و هم‌خوانی خود را آغاز می‌کند، برای ما بسیار جذاب است و شور و هیجانی که در میان آن‌ها وجود دارد، روی ما نیز تاثیر می‌گذارد. در گذشته مردم با قطعه‌هایی مثل «شب دهم» به این حال و هوا می‌رسیدند، اما الان قطعه‌هایی همچون «هم‌گناه»، «عروج» و... جای‌شان را گرفته است.