سرمقاله

بحران ارتباط در مدیریت کشور ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نشان ویژه روابط‌عمومی پیشگام در کاربرد هوش مصنوعی به همراه اول اعطا شد
  • ایرانسل نشان ویژه «روابط عمومی پیشرو هوشمند و دیجیتال» را دریافت کرد
  • در فرآیند رتبه‌بندی صد شرکت برتر ایران: شرکت همراه کسب‌وکارهای هوشمند رتبه اول از نظر بهره‌وری کل عوامل را کسب کرد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 1343  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 22 آذر 1401
    طالبان زیر قولشان زدند
    بیش از یک سال است که طالبان بر افغانستان حکومت می‌کنند و در این مدت به ‌دلایل نامعلوم دانش‌آموزان دختر کلاس ششم به بالا را از ادامه تحصیل محروم کرده‌اند. به گزارش ایسنا، به نوشته ایندیپندنت، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا، یکشنبه در مجمع جایزه صلح نوبل، در رابطه با محرومیت دختران دانش‌آموز کلاس ششم به بالا از ادامه آموزش، گفت که طالبان تعهدات خود را زیر پا گذاشتند.
    او گفت که نمایندگان طالبان در مذاکرات صلح دوحه گفته بودند که نگاه متفاوتی به آموزش دختران دارند، اما دیری نگذشت که تعهدات‌ خود را زیر پا گذاشتند.
    کلینتون در این مجمع گفت که اگر طالبان بگذارند، بسیاری از خانواده‌های افغان به دختران‌ خود فرصت آموزش خواهند داد. 
    او تاکید کرد که جامعه جهانی باید از مردم افغانستان و کسانی که در بخش آموزش کار می‌کنند، حمایت کند. 
    کلینتون که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ وزیر امور خارجه آمریکا بود، از نقش خود در جنگ این کشور در افغانستان دفاع کرد. او همچنین از امضای توافق دوحه میان طالبان و دولت آمریکا که به خروج کامل نیروهای آمریکایی از این کشور منجر شد، انتقاد کرد. 
    او گفت که خروج آمریکا از أفغانستان، بدون اینکه طالبان امتیازی بدهند، انجام شد. 
    در مجمع جایزه صلح نوبل، بخش‌هایی از مستند شبکه نتفلیکس در مورد زندگی ظریفه غفاری، شهردار سابق در استان میدان وردک افغانستان، پخش شد. ظریفه غفاری در مورد شلاق زدن طالبان در ملاء‌عام تحت عنوان اجرای شریعت، و ناپدید شدن و زندانی شدن زنان در حکومت طالبان، سخنرانی کرد. 
    بیش از یک سال است که طالبان بر افغانستان حکومت می‌کنند و در این مدت به ‌دلایل نامعلوم، دانش‌آموزان دختر کلاس ششم به بالا را از رفتن به مدرسه محروم کرده‌اند.
    طالبان در این مدت به درخواست‌های مکرر جامعه جهانی و نهادهای مدافع حقوق‌بشر و زنان برای بازگشایی مجدد مدارس دخترانه، پاسخ منفی دادند.