سرمقاله

کتاب‌سوزی عملی زشت و پیامدهای آن ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهوری از روند پیشرفت سامانه «فواد» در ایرانسل
  • درخشش بانوان هندبالیست ایران با حمایت ایرانسل در حضور رئیس‌جمهوری
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 14448  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 01 شهریور 1402
    عملیات گازرسانی به قرارگاه ویژه اربعین در مرز خسروی
    به گزارش روابط‌ عمومی شرکت ملی گاز ایران، ناصر حسینی سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه این ساختمان جهت استقرار کمیته‌های ۱۸ گانه اربعین که شامل نماینده‌های کلیه وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی می‌شود، اظهار داشت: با توجه ‌به گرمای شدید هوا عملیات گازرسانی فقط طی شب انجام شد و در سریعترین زمان ممکن به انجام رسید.
    وی گفت: این قرارگاه با مساحت ۴۵۰۰ متر مربع جهت خدمت به زوار اباعبدالله الحسین(ع) شامل یک آشپزخانه صنعتی با ظرفیت طبخ ۱۰ هزار پرس غذا در هر نوبت بوده و در اجرای شبکه گذاری آن از لوله های ۴ اینچی استفاده شده است. وی ادامه داد: کار گازرسانی به موتور خانه صنعتی این مجموعه نیز با رعایت شرایط ایمنی و نصب شیر قطع کن حساس به زلزله به انجام رسیده است.
    سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: هیچ افتخاری برای ما بالاتر از خدمت به سیل مشتاقان زیارت امام حسین(ع) نیست و از هیچ تلاش و کوششی در این زمینه فروگذار نمی‌کنیم. حسینی گفت: در حال حاضر گازرسانی به مواکب و سایر ارگان های مستقر در مرز خسروی با سرعت در حال انجام بوده تا بتوانند امسال با راحتی و آسودگی بهتری به زوار حسینی(ع) خدمت کنند.