سرمقاله

هشدارها را جدی بگیرید ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • رقابت منطقه‌ای؛ از استانبول تا ریاض
  • تغییر آرایش سرمایه‌ها در بهمن ۱۴۰۴؛ درخشش «تابش» میان ابزارهای طلا
  • گزارش روز اول هم‌نشینی مدیران هلدینگ خلیج‌فارس و فناوران اصفهان؛ در یک‌سال گذشته، بخش قابل‌توجهی از موانع قانونی همکاری هلدینگ خلیج‌فارس با شرکت‌های دانش‌بنیان، فناورو دانشگاه‌ها برطرف شده
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 14745  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 06 شهریور 1402
    استان سمنان میزبان معاون بازاریابی و فروش بیمه سینا
    معاون فروش و توسعه بازار بیمه سینا با هدف بازدید میدانی، دیدار با برخی مشتریان و بررسی راهکارهای ارائه بهتر خدمات به استان سمنان سفر کرد. به گزارش روابط عمومی بیمه سینا، کیومرث رعیت در این سفر که با همراهی حسین یاوری قائم‌مقام معاونت فروش و توسعه بازار انجام شد، ضمن حضور در شعبه سمنان با رئیس و کارکنان این شعبه در درخصوص عملکرد سال جاری، اقدامات و مسائل پیش رو به گفت‌وگو نشست.
    در ادامه معاون فروش و توسعه بازار و تیم همراه در نشستی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان به عنوان بیمه گذار بزرگ این استان، ضمن بررسی و ارزیابی نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای، راهکارهای لازم برای ارتقاء رضایت‌مندی بیمه شدگان این مجموعه را بررسی کرد.
    این گزارش می‌افزاید در حاشیه این سفر، مراسم معارفه امید قاضی به عنوان سرپرست جدید شعبه سمنان برگزار و حکم سرپرستی از سوی معاون فروش و توسعه بازار به وی اعطا شد.
    گفتنی است قاضی پیش از این رئیس شعبه آبادان بیمه سینا بود.