سرمقاله

وام پرسپولیس از جیب چه کسی؟ ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی و بررسی 5 تا از بهترین سایت‌های اجاره خودرو در ایران
  • بزرگترین سایز میلگرد کدام سایز است؟
  • مقایسه و معرفی مدل‌ های مختلف YDP یاماها
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 17351  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 01 آبان 1402
    قالیباف:
    اساسنامه تشکیل سازمان ملی مهاجرت باید به تصویب مجلس برسد
    رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موافقت نمایندگان با تشکیل سازمان ملی مهاجرت در لایحه برنامه هفتم توسعه، تاکید کرد که دولت اساسنامه تشکیل این سازمان را تنظیم می کند و این اساسنامه باید به تصویب مجلس برسد.
    به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جریان جلسه علنی نوبت دوم امروز مجلس و بررسی ماده ۸۶ لایحه برنامه هفتم توسعه که به تشکیل سازمان ملی مهاجرت باز می‌گشت، تاکید کرد: با توجه به موافقت نمایندگان با تشکیل سازمان ملی مهاجرت، دولت اساسنامه آن را تنظیم می کند اما این اساسنامه و چهارچوب اختیارات و وظایف این سازمان باید به تصویب مجلس برسد. بنابراین از موارد دیده شده در بندهای ب تا ث ماده ۸۶ لایحه برنامه هفتم توسعه که به ساز وکار اداره و وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت باز می گردد، عبور می کنیم تا در چهارچوب اساسنامه تشکیل این سازمان به تصویب مجلس برسد.
    در بندهای «ب» تا «ث» ماده ۸۶ لایحه برنامه هفتم توسعه آمده است که:
    ب- با همکاری وزارتخانه های امور خارجه و ارتباطات و فناوری اطلاعات، به منظورمدیریت و هدایت هوشمند گردش مهاجرین و اتباع بیگانه در کشور، نسبت به ایجاد کارت هوشمند با رعایت قوانین و مقررات، به صورت یکتا و چندکاربردی (هویتی، اعتباری، ارتباطی، گذرنامه ای و بیمه ای) تا پایان سال دوم برنامه اقدام کند.
    پ- به منظور تسهیل در بازگرداندن مهاجرین و اتباع بیگانه غیرمجاز و ایجاد تعادل آمایشی در سطح کشور، نسبت به طراحی ساز و کار شناسایی و تعیین تکلیف آنان ظرف ششماه پس از ابلاغ این قانون اقدام کند.
    ت- با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور، نسبت به ساماندهی زنان بی سرپرست، ایتام و معلول مهاجرین و اتباع بیگانه نیازمند از محل کمک های بین المللی و بشردوستانه با رعایت مقررات مربوط به صورت متمرکز از طریق سامانه در اختیار کمیته امداد امام خمینی (ره) اقدام نماید. آیین نامه اجرایی این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون، تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.
    ث- با همکاری سازمان ظرف شش ماه پس ازابلاغ این قانون، نسبت به تهیه آیین نامه اجرائی ساماندهی مهاجرین خارجی اقدام نموده و آن را به تصویب هیأت وزیران برساند.
    تبصره -1 قوه قضائیه مکلف است ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون، امکان ثبت اتباع بیگانه که به صورت قانونی در کشور اقامت دارند و دارای شماره اختصاصی اتباع بیگانه هستند را در سامانه ثنا فراهم نماید. خدمات ثنا در مدت اقامت قانونی تبعه بیگانه باید به وی ارائه شود.
    تبصره -2 پوشش بیمه سلامت برای افراد خارجی مقیم درکشور، از جمله مهاجران گروهی مورد تأیید دفتر اتباع خارجی وزارت کشور، الزامی است. شیوه دریافت حق بیمه و برخورداری از یارانه دولت برای تأمین حق بیمه براساس آئین نامه اجرایی است که به پیشنهاد سازمان بیمه سلامت ایران و با همکاری سازمان و وزارت کشور ظرف سه ماه پس از ابلاغ این قانون، تهیه می شود و به تصویب هیات وزیران می رسد. حکم این تبصره نافی حکم ماده (4) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور نیست.