سرمقاله

سیاست انقباضی از جیب چه کسانی؟ ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
  • در 5 مرحله ساده، لکه قهوه خشک شده روی مبل را پاک کنید
  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 17778  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 08 آبان 1402
    باد و باران در نیمه‌غربی تهران کاهش محسوس دما از سه‌شنبه
    بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان وزش باد شدید و رگبار باران در نیمه غربی و کاهش محسوس دما از سه‌شنبه (۹ آبان‌ماه) پیش‌بینی می‌شود. به گزارش ایسنا، بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران تا روز دوشنبه (۸ آبان) با استقرار جوی نسبتا پایدار، آسمان صاف تا قسمتی ابری و در نواحی پرتردد شهری همراه با غبار محلی و افزایش نسبی آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.از بعد از ظهر دوشنبه با بروز ناپایداری جوی در بیشتر نواحی افزایش ابر، در مناطق غربی وزش باد شدید و در ارتفاعات گاهی رگبار پراکنده و از سه‌شنبه تا پنجشنبه (۹ تا ۱۱ آبان) در سطح استان به‌ویژه نیمه‌ غربی و ارتفاعات گاهی بارش پراکنده مورد انتظار است.روز سه‌شنبه (‌۹ آبان) کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.
    براساس این گزارش، آسمان تهران ۸ آبان کمی ابری و غبار صبحگاهی و از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه (‌۹ آبان) نیمه‌ابری تا ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
    طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای صفر درجه سانتیگراد، خنک ‌ترین ایستگاه استان تهران گزارش شده‌ است.
    مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران ضمن ارائه گزارشی از بارش و دما طی مهرماه در این استان اظهار کرد: طی سه ماه آینده بارش‌های نرمال و حتی بیش از نرمال و نوسانات دمایی برای این استان پیش‌بینی می‌شود. مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا درباره وضعیت دمای تهران در ماه‌های پیش رو اظهار کرد: بر اساس تحلیل جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی، طی سه ماه آینده متوسط دمای هوا در سطح استان در محدوده نرمال با نوسان ۰.۵ درجه سلسیوس افزایش یا کاهشی برآورد می‌شود.
    وی درباره بارندگی‌ها گفت: متوسط بارش استان در حد نرمال و با تمایل به بیشتر از نرمال خواهد بود همچنین هر چه به سمت نیمه آبان و به‌ویژه آذرماه پیش می‌رویم بارش‌ها شرایط بهتری در کشورهمچنین در تهران پیدا کنند و حتی می‌توانیم شاهد بارش برف نیز باشیم.
    غلامی تاکید کرد: در بهترین شرایط و نرمال بودن بارش، کماکان مدیریت منابع و مصارف آب در بخش‌های مختلف به‌ویژه بخش‌های کشاورزی، صنعتی و حتی خانگی و به‌طور کلی صرفه‌جویی در مصرف آب توصیه می‌شود. 
    وی افزود: بررسی مقادیر بارش نشان دهنده آن است که استان تهران جزو استان‌هایی در سطح کشور است که در این ماه افزایش بارش نسبت به بلندمدت داشت همچنین از نظر توزیع مکانی نیز در تمام شهرستان‌های استان طی مهر ماه، افزایش بارش رخ داده که بیشترین افزایش بارش مربوط به شمیرانات، دماوند و فیروزکوه بود.
    مدیرکل اداره هواشناسی تهران افزود: بررسی و تحلیل مقادیر ثبت شده دمای هوا شامل متوسط دما، دمای حداقل و دمای حداکثر در ایستگاه‌های هواشناسی استان بیانگر افزایش ۰.۷ درجه سلسیوس متوسط حداقل دما و کاهش ۰.۶ درجه سلسیوس متوسط حداکثر دما نسبت به دوره آماری بلند چمدت است. بر این اساس، متوسط دما در مهر ماه ۱۴۰۲ نسبت به دوره آماری بلند مدت تغییر قابل ملاحظه‌ای نداشت و در حد نرمال (معمول) بود. 
    غلامی در پایان اظهار کرد: از نظر توزیع دما در شهرستان‌های استان نیز تمامی شهرستان‌ها با کاهش دما روبه‌رو بودند و متوسط دما در بیشتر شهرستان‌ها بین ۰.۱ تا ۰.۵ درجه سلسیوس کاهش یافت.