سرمقاله

سیاست انقباضی از جیب چه کسانی؟ ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
  • در 5 مرحله ساده، لکه قهوه خشک شده روی مبل را پاک کنید
  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 17795  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 08 آبان 1402
    ۱۵«برنده خوش‌شانس» دیگر قربانی کلاهبرداری تلفنی شدند
    رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی و بازداشت فردی که در پوشش برنده شدن خودرو اقدام به کلاهبرداری از مردم کرده بود، خبرداد. به گزارش ایسنا، سرهنگ داوود معظمی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: مدتی قبل یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با وی تماس گرفته و خود را مجری صداسیما معرفی کرده و مدعی شده که شاکی برنده یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ شده‌ و حتی برای او تصاویر سند خودرو را نیز ارسال کرده‌اند. این متهم با ترفندهای خود و چرب‌زبانی مالباخته را فریب داده و از او خواسته برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به او اعلام می‌شود در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند. شاکی هم با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.
    معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتای پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات فنی و پلیسی متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران شناسایی و پس از تشریفات و اخذ مجوز قضایی دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
    وی با اشاره به افزایش تعداد شکات به بیش از ۱۵ نفر در روند رسیدگی پرونده افزود: متهم تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن به جرم خود اعتراف کرد. در ادامه نیز برای این فرد پرونده‌ای تشکیل شد و متهم برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
    رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد:‌ ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند؛ از این رو لازم است که مردم در مواجهه با چنین تماس‌هایی هوشیار باشند. همچنین مردم باید بداننند که هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و صرف استفاده از لوگو یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست.