سرمقاله

ایران وارد جنگ شود یا خیر؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • رونمایی از ۸۶ امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات
  • تحول دیجیتال در صنعت انرژی با حضور ایرانسل در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی
  • با خدمات تخصصی کامپوزیت دکتر نوربخش، لبخندتان را متحول کنید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18068  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 13 آبان 1402
    در پی حواشی رخ داده صورت گرفت
    توضیح شبکه اول سیما درباره حضور پدر شهید عجمیان در تلویزیون
    شبکه اول سیما ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون اظهارات پدر شهید عجمیان در برنامه «صبح بخیر ایران» که درنهایت به ترک استودیو از سوی وی انجامید، اعلام کرد که در اولین فرصت نسبت به پیگیری و پخش آخرین وضعیت پرونده قضایی قاتلان شهیدان روح‌الله عجمیان و آرمان علی‌وردی از زبان مسئولین ذی‌ربط اقدام خواهد کرد.
    به گزارش ایسنا و به نقل از صداوسیما، در توضیحات روابط عمومی‌شبکه یک سیما در این زمینه آمده است:
    «در آستانه سالگرد شهادت شهید بزرگوار روح‌الله عجمیان، شبکه یک سیما بر خود لازم دانست از پدر این شهید عزیز برای حضور در برنامه پرمخاطب «صبح بخیر ایران» دعوت کند که در بخش پایانی گفت‌وگو، پدر بزرگوار شهید، ضمن تاکید بر تلاش‌ قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده قاتلان شهدا، ضمن نام بردن از فردی که در برنامه حضور نداشت، دخالت در فرآیند رسیدگی جهت کاهش مجازات و در نهایت آزادی دستگیرشدگان در پرونده‌های شهادت شهید عجمیان و شهید آرمان علی‌وردی را به ایشان نسبت داد.
    مجری برنامه در راستای انجام وظیفه حرفه‌ای خود با احترام مجدد به همه خانواده‌های شهدا و مهمان محترم برنامه، سعی کرد فضای گفت‌وگو را مدیریت کند و ضمن تأیید فرمایشات ایشان مبنی بر تلاش نهادهای قضایی، بر لزوم تحقق و اجرای عدالت درخصوص قاتلان شهدای ارجمند امنیت تأکید ورزد که با ناراحتی مهمان محترم و ترک برنامه توسط ایشان مواجه شد.
    برخود لازم می‌دانیم ضمن ادای احترام به همه خانواده‌های شهدا، از جمله شهدای عزیز امنیت در اولین فرصت نسبت به پیگیری و پخش آخرین وضعیت پرونده قضایی قاتلان شهیدان روح‌الله عجمیان و آرمان علی‌وردی از زبان مسئولین ذی‌ربط اقدام نماییم.»