سرمقاله

خطای شناختی مشکلات ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز به کار نخستین نمایشگاه «اهواز پترواکس» با حضور همراه اول
  • شرکت جام ایمن بهترین شرکت تولید کننده شیشه سکوریت
  • مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل ایرانسل شد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 1818  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 29 آذر 1401
    مدیرکل راه آهن آذربایجان خبر داد؛
    افزایش جابجایی بار از راه آهن آذربایجان
    تبریز - فلاح: مدیرکل راه آهن آذربایجان میزان بار جابجا شده در هشت ماهه امسال از طریق خطوط ریلی منطقه را بیش یک میلیون و ۴۷ هزار تن اعلام و عنوان کرد: این رقم رشد ۱۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.
    محمدرضا قربانی اظهار کرد: در هشت ماهه امسال ۴۹۰ هزار تن بار بین الملل با استفاده از خطوط ریلی منطقه آذربایجان جابجا شده که از رشد ۱۵ درصدی برخوردار است.
    وی افزود: سهم صادراتی این میزان بار حمل شده ۲۱۲ هزار تن بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۸ درصدی داشته و ۱۳۲ هزار تن بار از طریق حمل و نقل ریلی وارد کشور شده است.
    قربانی همچنین گفت: در سال جاری ۱۴۶ هزار تن کالا به عنوان بار ترانزیت از طریق خطوط ریلی منطقه آذربایجان جابجا شده که این رقم در مقایسه با سال گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است.
    مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان اقلام صادراتی جابجا شده را عمدتاً شیشه فرآوری شده، محصولات نهایی حوزه آهن آلات، مواد پتروشیمی، صنایع غذایی مانند شیرینی و شکلات عنوان کرد.
    افزایش ۳۶ درصد مسافرت ریلی از طریق راه آهن آذربایجان
    مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان اعلام کرد: در هشت ماهه امسال بیش از یک میلیون و ۶۰۷ هزار نفر از طریق راه اهن منطقه مسافرت کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶ درصد افزایش داشته است.
    قربانی اضافه کرد: تعداد مسافر جابجا شده در خط ویژه دانشگاه شهید مدنی در همین مدت، پنج هزار و ۱۰۰ نفر بوده که با ۲ ریل باس ۳۳۶ نفره و یک قطار کوپه ای با ۳۰۰ نفر ظرفیت و در ۱۰ رام انجام می شود.
    وی ایجاد سه خط فرعی برای ارائه خدمات بهتر و همچنین کاهش بار ترافیک جاده ای در بخش حمل بار را از مهمترین پروژه های حوزه ماموریتش عنوان کرد و گفت: این خطوط برای مجموعه های فولاد بناب، شیرین عسل و سهند آذر طراحی شده که پیش بینی می شود در دهه فجر امسال وارد مدار ریلی منطقه آذربایجان شوند.
    وی به آمار واگنهای خطوط ریلی آذربایجان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این آمار سال گذشته ۵۰۰ دستگاه را که همگی اروپایی بودند شامل می شد اما امسال یک هزار و ۲۳۳ واگن در خطوط ریلی آذربایجان استفاده می شود که ۵۶۲ دستگاه آن واگن ایرانی و ۶۷۲ دستگاه نیز اروپایی است.
    راه‌آهن آذربایجان به عنوان یکی از نواحی نوزده‌گانه راه‌آهن ایران در محورهای تبریز - میانه، تبریز- جلفا، تبریز- رازی، مراغه - ارومیه و در آینده نزدیک میانه - بستان آباد فعال است و خطوط ریلی این ناحیه به حدود یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر می رسد.
    راه‌آهن آذربایجان به استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل خدمت‌رسانی می‌کند.
    افزایش صادرات بار توسط ناوگان ریلی راه آهن آذربایجان 
    مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان همچنین گفت: در سه ماهه نخست سال جاری ۹۶ هزار و ۸۵۹ تن بار از طریق ناوگان ریلی این منطقه صادر شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۱ درصد افزایش داشته است.
    محمدرضا قربانی افزود: در سه ماه نخست امسال ۱۵۸ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۹۵۷ تن کیلومتر بار از طریق ناوگان ریلی این منطقه حمل شده است که این میزان بار خالص حمل شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد افزایش یافته است.
    وی گفت: میزان بار تجمیعی حمل شده در بخش بین المللی اعم از واردات، صادرات و ترانزیت راه آهن منطقه آذربایجان در سه ماهه سال جاری ۲۰۲ هزار تن است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد افزایش نشان می دهد.
    قربانی، میزان بار ترانزیت شده در سه ماه اول سال جاری در این منطقه را ۵۷ هزار و ۷۲۲ تن بار اعلام کرد و ادامه داد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۸ درصدی را نشان می دهد. وی همچنین اعلام کرد: در این مدت از طریق ناوگان ریلی منطقه آذربایجان ۵۹۲ هزار و ۲۸۰ مسافر جابجا شده است که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱.۱۶ برابر (۱۱۶ درصد) افزایش یافته است. وی خاطرنشان کرد: تعداد مسافر جابجا شده در سه اول سال ۱۴۰۰ حدود ۲۷۴ هزار و ۷۷۹ مسافر بود.
    مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان گفت: این تعداد مسافر جابجا شده از طریق ناوگان ریلی این منطقه در این مدت شامل ۴۵۸ هزار و ۶۷۰ مسافر بین شهری و ۱۳۳ هزار و ۶۱۰ مسافر حومه ای است.
    قربانی، افزود: تعداد مسافران بین شهری و حومه ای جابجا شده در سه ماه اول سال جاری از طریق ناوگان ریلی منطقه آذربایجان نسبت مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۸۳ و ۴۴۲ درصد افزایش داشته است.