سرمقاله

حاکمان کشورهای عربی از سرنوشت سادات و مبارک درس بگیرند ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • برگزاری رویداد ایران‌هلث با حمایت همراه اول نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث با حمایت همراه اول به عنوان نخستین اپراتور سلامت کشور، برگزار می‌شود.
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل ویژه روز جهانی ارتباطات
  • افتتاح پروژه‌های ارتباطی ایرانسل با حضور رئیس‌جمهور به مناسبت روز جهانی ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18576  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 21 آبان 1402
    شناسایی ۴۰۰ باغ در شهر یزد
    یزد - سیماصادقی مقدم- رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر یزدگفت : بنا بر اعلام سازمان سیما و منظر شهرداری، در حال حاضر در شهر یزد بیش از ۴۰۰ باغ شناسایی و پلاک کوبی شده است که تهیه شناسنامه آن‌ها نیز در دستور کار سازمان قرار دارد  .  فاطمه زارع افزود: طرح تهیه شناسنامه باغ‌های سطح شهر در راستای اجرای ماده یک قانون حفظ و گسترش فضای سبز شهر‌ها آغاز شده است، طرحی که هدف از اجرای آن، شناسایی باغات سطح شهر به منظور جلوگیری از تخریب باغات است.
    وی افزود: طی این فرایند پس از شناسایی باغ‌ها با استفاده تصاویر هوایی، کد نوسازی استخراج شده و پلاک کوبی صورت می‌گیرد و سپس موارد به پیمانکار تهیه شناسنامه باغ‌ها تحویل و عملیات آمار برداری طبق فرم تهیه شده با حکم قضایی انجام و پس از بررسی فرم‌های تکمیلی توسط واحد‌های مربوطه، موارد جهت اقدامات بعدی به سازمان فاوا ارسال می‌شود.
    زارع از تشکیل کارگروه صیانت از باغ‌ها در راستای حفظ و صیانت از باغ‌های سطح شهر خبر داد و اظهار کرد: براساس قانون، شهرداری موظف است برای باغ‌ها شناسنامه تهیه کند تا تعداد باغ‌ها و نوع گونه‌های درختان موجود در آن مشخص باشد؛ ضمن این که با وجود شناسنامه برای باغ‌ها می‌توان، تخریب کنندگان آن‌ها را مشخص و برخورد قانونی کرد.
    این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی موارد مشاهده می‌شود با توجه به قیمت‌های نجومی زمین و ملک، برای مالک کاملا مقرون به صرفه است که درختان باغ خود را قطع و جریمه آن را بپردازد تا در آن زمین به ساخت و ساز بپردازد ولیکن شهر یزد در حال حاضر نیاز به هوای پاک و فضای سبز دارد.
     به گفته رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر یزد: تخریب باغ‌ها و مزارع کشاورزی و ساخت آپارتمان، واقعیت تلخی است که نتیجه آن از بین رفتن فضای سبز و باغ‌های حاصل خیز سرسبز یکی پس از دیگری است. وی، در پایان خاطرنشان کرد: قرار است بعد از شناسایی باغها، برخی از آن‌ها توسط شهرداری خریداری شود تا مورد استفاده عموم مردم قرار گیرد.