سرمقاله

دولت‌ها جهان را چگونه می‌بینند؟ / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ایرانسل نشان ویژه «روابط عمومی پیشرو هوشمند و دیجیتال» را دریافت کرد
  • در فرآیند رتبه‌بندی صد شرکت برتر ایران: شرکت همراه کسب‌وکارهای هوشمند رتبه اول از نظر بهره‌وری کل عوامل را کسب کرد
  • آغاز به کار نخستین نمایشگاه «اهواز پترواکس» با حضور همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18632  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 22 آبان 1402
    توضیحات جبلی درباره شکایت از مهران مدیری و ساخت «پایتخت» و «زیرخاکی»
    پیمان جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه سریال «ترور» در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره موضوعاتی چون مذاکره با عوامل سریال «پایتخت»، شکایت از مهران مدیری، ساخت «زیرخاکی» جدید و تجربیات و مشاهدات سفر اخیرش به لبنان به گفت‌وگو پرداخت. به گزارش ایسنا، رئیس سازمان صداوسیما درباره ساخت سریال «ترور» که به موضوع ترور نافرجام حاج قاسم سلیمانی در سال ۹۷ می‌پردازد، گفت: کارهایی که درباره شخصیت‌های برجسته انقلاب و دفاع مقدس و دفاع از حرم انجام می‌شود، معمولا کارهای سخت و پیچیده‌ای به دلایل مختلف است؛ به‌ویژه اینکه اگر آن شخصیت، فردی مثل سردار شهید حاج قاسم باشد. پرداختن به داستان‌ها و شخصیت این بزرگان معمولا ممکن است با چالش‌هایی روبه‌رو شود. هنر کارگردان و تیم تولید است که شخصیت شجاع، تاثیرگذار و تعیین‌کننده شهید سلیمانی را در این مجموعه به خوبی توانستند به تصویر بکشند.
    جبلی گفت: سریال «ترور» کاری است که شاید زودتر از اینها باید انجام می‌شد و ما از دو سال پیش از آغاز ساخت منتظر این کار بودیم؛ منتها حساسیت و دقتی که دوستان ما در موسسه شهید آوینی داشتند این بود که این کار را با فیلمنامه و درام بهتر راهی پیش تولید کنند و این مساله باعث شد کار کمی با تأخیر مواجه شود. اطمینان داریم این سریال از کارهای فاخر و برجسته خواهد شد، حتما جلب توجه مخاطبان را خواهد کرد و امیدواریم این مینی‌سریال تا سالگرد شهادت سردار شهید سلیمانی به پخش برسد.
    رییس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم این مجموعه مقدمه‌ای برای تولید فصل‌های بعدی باشد که با داستان‌های واقعی بتواند به این موضوع و موضوعات دیگر بپردازد. ما از سال ۱۴۰۰ قول تولید مجموعه سرگذشت شجاعانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را را داده بودیم، در طول دو سالی که گذشت همه سازمان با همکاری موسسه آوینی پیگیر بودند که این کار به تولید برسد و امسال این آرزو برآورده شد. امیدواریم سریال در حد و اندازه حاج قاسم بزرگوار باشد.
    جبلی در ادامه با اشاره ساخت سریال‌هایی از جنس «ترور» بیان کرد: مجموعه‌هایی با داستان‌های پلیسی و امنیتی که بیشتر هم مورد توجه قرار می‌گیرد، تعدادی از آنها در روزها و ماه‌های گذشته دیده شدند که مجموع «ترور» یکی از آنهاست. در حال حاضر ۱۸ سریال دوربین روشن در حال تولید هستند، در کنار آن بیش از ۱۲ مجموعه در حال پیش تولید داریم و حدود ۲۰ مجموعه هم در حال نگارش داریم. بنابراین کارهایی که در چرخه تولید قرار گرفته است تا حدود زیادی خیال ما را تا اواخر تابستان سال آینده راحت می‌کند. درصدد هستیم فیلمنامه‌های دیگری را هم در چرخه ی تولید قرار دهیم، حدود ۲۰ الی ۳۰ فیلمنامه در نوبت بررسی هستند که با سرعت، همکاران ما در حالی نهایی کردن آنها هستند.
    رئیس سازمان صداوسیما در میان سریال‌های جدید این رسانه، از «گاندو ۳» به عنوان مجموعه‌ای یاد کرد که قرار است به تولید برسد و افزود: امیدواریم همکاری نهادهای بیرون از سازمان هم به ما کمک کند تا زودتر بتوانیم فصل سوم این سریال را کلید بزنیم.
    جبلی با اشاره به روند ساخت سری جدید سریال «نون خ»، در عین حال ساخت سریال «زیرخاکی» را قطعی دانست و اعلام کرد که این سریال در حال گذراندن مراحل پیش تولید است.
    وی درباره جزئیات ساخت این سریال بیان کرد: در حال حاضر هم در دفتر فیلمنامه و هم در سیمافیلم و هم در کارگروه‌های موضوعی و محتوایی قرارگاه سازمان، تمام تلاش این است ترکیب موضوعات متوازن و متناسب باشد. هم داستان‌های تاریخی باشد، هم کارهای طنز و کمدی باشد، هم ملودرامو هم کارهایی که با ساختارهای مختلف تولید می‌شوند که این کار کمی سخت است؛ به این دلیل که فیلمنامه‌ها باید آماده باشد و همزمان در ساختارهای مختلف تولید داشته باشیم.
    رئیس صداوسیما درباره «پایتخت» و مذاکره با عوامل این سریال نیز توضیح داد: دوستان ما در سیمافیلم شبانه‌روز در حال مذاکره با تهیه‌کنندگان و کارگردانان مختلف درباره تولید فصل‌های جدید سریال‌ها و همچنین تولیدات جدید هستند. بنابراین مذاکرات در حال انجام است.
    جبلی در پاسخ به ایسنا درباره ماجرای شکایت از مهران مدیری بیان کرد: دوستان ما در بخش حقوقی در حال بررسی و پیگیری هستند. این طبیعی است که یک سازمان به لحاظ حقوقی با افراد و موسسات مختلف، در اشکال مختلف با مشکل روبه‌رو شود و بالاخره قوانین و مقررات تکلیف را روشن می‌کند.
    او در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا درباره‌ی تولید برنامه‌ای از جنس «جام جم» که به نقد خود رسانه ملی می‌پردازد و اینکه آیا قرار برنامه‌هایی از این دست ادامه‌دار باشد و به حوزه‌های دیگر هم تسری پیدا کند؟ توضیح داد: اساسا نقد سازنده و استفاده از دیدگاه‌های مختلف درخصوص موضوعات مختلف از راهبردهای ما در رسانه ملی است. در حوزه‌های مختلف اعم از رسانه، فرهنگ، اقتصاد، سیاست، مباحث فکری و ورزش، یکی از جذابیت‌های رسانه استفاده از دیدگاه‌های متفاوت در جریان‌های فکری مختلف با موضوعات گوناگون است. یکی از موضوعاتی که در طول این سال‌ها مغفول مانده بود، اینکه خود رسانه ملی در افکار عمومی محل نقد بسیاری می‌تواند باشد. موافقان و مخالفان مختلفی درباره موضوعات مختلف و مرتبط با ماموریت رسانه ملی وجود دارد. از روز اول دغدغه ما همین بود و در همان ماه‌های اول وعده دادم که برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. متاسفانه آماده‌سازی این برنامه طول کشید و من از همکاران خودم گله دارم که چرا دیر شروع شد اما حالا در حال گذر مراحل پختگی خودش است و ان‌شاءالله ادامه خواهد داشت.