سرمقاله

دولت‌ها جهان را چگونه می‌بینند؟ / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ایرانسل نشان ویژه «روابط عمومی پیشرو هوشمند و دیجیتال» را دریافت کرد
  • در فرآیند رتبه‌بندی صد شرکت برتر ایران: شرکت همراه کسب‌وکارهای هوشمند رتبه اول از نظر بهره‌وری کل عوامل را کسب کرد
  • آغاز به کار نخستین نمایشگاه «اهواز پترواکس» با حضور همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18684  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 22 آبان 1402
    دیگر نباید روی کمک‌های آمریکا حساب باز کنیم
    سفیر سابق اوکراین در آمریکا تاکید کرد، کی‌یف دیگر نباید به روی دریافت کمک از آمریکا حساب باز کند. به گزارش ایسنا، «والری چالی»، سفیر سابق اوکراین در آمریکا در مصاحبه‌ای گفت، کشورش قرار نیست در پاییز سال آینده هم کمک ۱۱.۸ میلیارد دلاری از آمریکا دریافت کند.
    به نوشته پایگاه «نیو وویس آو اوکراین»، چالی اظهار کرد، اوکراین باید منابع بودجه‌ای جایگزینی را برای خودش در نظر بگیرد چون اتکا کردن صرف به دریافت این کمک‌ها دیگر شدنی نیست.
    این سفیر سابق اوکراین در آمریکا گفت: «اوکراین به جای اتکا کردن به دریافت این کمک‌ها از سوی آمریکا باید استراتژی‌های بین‌المللی را توسعه دهد.»
    او ادامه داد: «این کشور نمی‌تواند در حالی که تنها ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را خودش جبران می‌کند تا ابد دوام بیاورد. باید یک رویکرد عملگرایانه در قبال اشتغالزایی و تضمین رفاه اجتماعی وجود داشته باشد.»
    چالی به وابستگی اوکراین به کمک‌های خارجی اذعان و نسبت به بروز مشکلات بالقوه در صورت عملی نشدن کمک ۱۱.۸ میلیارد دلاری که کی‌یف انتظار دریافتش از واشنگتن را دارد، ابراز نگرانی کرد. او گفت، ضروری است اوکراین برنامه‌ای برای این سناریو که این کمک را دریافت نکند، داشته باشد.
    چالی در اظهار نظر درخصوص بودجه سال ۲۰۲۴ اوکراین گفت، مهم است که این کشور رو به اکتشاف منابع درآمد داخلی، به ویژه با توجه به اینکه ۶۰ درصد از بودجه اوکراین خارجی است، بیاورد. او هشدار داد اوکراین قرار نیست دیگر تا سپتامبر آینده همان میزان بودجه خارجی را همچون سابق دریافت کند.
    پارلمان اوکراین در تاریخ نهم نوامبر بودجه ۲۰۲۴ خود را تصویب کرد.
    سرهی مارچنکو، وزیر دارایی اوکراین، در توضیح درباره منابع مالی خارجی کشورش اظهار داشت که اوکراین به دریافت ۵.۴ میلیارد دلار از صندوق بین‌المللی پول، ۸.۵ میلیارد دلار از ایالات متحده و ۱۸ میلیارد دلار از اتحادیه اروپا متکی است.