سرمقاله

چالش چند لایه غرب با تهران ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • گام بلند برای جهش تولید با برات الکترونیک/ سککوک ابزار موثر زنجیره تامین مالی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 1911  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 30 آذر 1401
    رئیس دانشگاه فرهنگیان بوشهر:
    دانشگاه فرهنگیان بوشهر کمبود خوابگاه دارد
    رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر با اشاره به کمبود خوابگاه در این دانشگاه گفت: با نهایی شدن طرح جامع دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر وضعیت فضای فیزیکی این دانشگاه بهبود می‌یابد.
    رضا درویشی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: حوزه زیرساختی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر دچار مشکل است که باید تقویت شود. وی با بیان اینکه بنای دو پردیس این دانشگاه قدیمی است تصریح کرد: فضای فیزیکی پردیس علامه طباطبایی پسرانه با ۴۵ سال و بنت‌الهدی دخترانه بوشهر با ۳۸ سال سن مورد بهسازی و نوسازی قرار گرفته‌اند.
    درویشی افزود: در فضای کلاسی، کارگاهی، آزمایشگاهی ورزشی با کمبودهایی روبرو هستیم که نیازمند توجه و تقویت این فضاهاست. وی گفت: دانشگاه فرهنگیان کشور ۱۰.۵ هکتار زمین برای طرح جامع دانشگاه فرهنگیان این استان پیش‌بینی کرده است اما تا نهایی شدن این طرح مجوز احداث ساختمان ۲ طبقه‌ای با ۱۰ کلاس برای پردیس پسران گرفته‌شده است.
    درویشی با بیان اینکه کمبود هیئت‌علمی در دانشگاه فرهنگیان برطرف می‌شود اضافه کرد: سال گذشته به غیر مأموران آموزشی رتبه دانشگاه از نظر هیئت‌علمی یک به ۱۷۰ بود که امسال با حضور مأموران آموزشی در پردیس پسران این رتبه یک به ۶۶ و در پردیس دختران یک به ۸۹ رسیده است.
    وی ادامه داد: نرم هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان یک به ۱۱۰ است بر این اساس با رایزنی‌های انجام شده قرار است هزار دکتر معلم از طریق مصاحبه و گزینش و ۵۰۰ نفر نیرو نیز از طریق آزمون استخدام شوند.
    درویشی گفت: در زمان حاضر ۱۰ عضو هیئت‌علمی در استان بوشهر وجود دارد که از این نظر با مشکلاتی روبرو هستیم و انتظار می‌رود با جذب این نیروها مشکل هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان این استان برطرف شود.
    وی کمبود خوابگاه را از دیگر مشکلات دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر عنوان کرد و گفت: بر اساس بررسی‌های به‌عمل‌آمده به‌صورت میانگین این دانشگاه ۸۰ نفر کمبود ظرفیت داشت که با تلاش صورت گرفته و ظرفیت‌سازی، این ظرفیت خوابگاهی برای سال تحصیلی جدید فراهم شد.
    درویشی اظهار کرد: در زمان حاضر هزار و ۲۸۰ نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر از خوابگاه‌های دانشجویی در ۲ پردیس این دانشگاه استفاده می‌کنند.
    وی اضافه کرد: برای ایجاد ظرفیت خوابگاهی تبدیل ۲ آشپزخانه این دانشگاه به آشپزخانه‌های نیمه‌صنعتی ازجمله اقداماتی است که برای سال جاری انجام شده است.
    رئیس دانشگاه فرهنگیان بوشهر گفت: هر چند امسال از محل اعتبارات تملکی هفت میلیارد تومان جذب و در حوزه دانشجویی هزینه شده اما هنوز هم در حوزه‌های زیرساختی، تجهیز خوابگاه‌ها از بعد کمی و کیفی، تربیت‌بدنی و رشته زبان انگلیسی باید راهکارهایی اندیشیده شود. وی با بیان اینکه دانشگاه راهبردی و کلان نگر فرهنگیان در سطح کلان نگاه‌های عمیق و ارزشمندی نسبت به آن وجود دارد، افزود: هرگونه هزینه در این دانشگاه نوعی سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود و نگاه بلندمدت این است که معلمی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه شود.
    درویشی افزود: امید می‌رود در مسیر پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر دانشگاه فرهنگیان استان مسئولان استانی در کنار دانشگاه باشند و در بهبود مشکلات همراهی و یاری کنند.
    درویشی اضافه کرد: در زمان حاضر ۱۴۰۰ دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر در رشته‌های آموزش ابتدایی، زبان انگلیسی، مشاوره، تربیت‌بدنی مشغول به تحصیل هستند که ۷۵ درصد از این دانشجویان بومی و ۲۵ درصد غیربومی هستند.