سرمقاله

سیاست و اقتصاد امیدبخش / کمالالّدینپیرمؤذن

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مالیات خرید و فروش بیت کوین در ایران
  • پارک کوهستان کرمانشاه کجاست؟ کرمانشاه زیر پای شما
  • بهترین روش یادگیری زبان کدام است؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20289  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 20 آذر 1402
    صدور حکم برای ۱۲هزار نانوایی متخلف
    دخالت آرایشگاه‌های زنانه در پزشکی جرم است
    سخنگوی سازمان تعزیرات به مردم هشدار داد که تحت هیچ شرایطی به مراکز درمانی غیرمجاز مراجعه نکنند. به گزارش ایسنا، محمدعلی اسفنانی در نشست خبری امروز گفت: امسال در ۸ ماهه ابتدایی سال، تعداد ۴۵۴ هزار و ۸۷۴ فقره پرونده وارده داشتیم که از این تعداد ۴۳۷ هزار پرونده منتهی به صدور حکم و مختومه شده است. از این تعداد ۳۳۴ هزار فقره پرونده کالا و خدمات داریم و وارده است و ۳۱۹ هزار پرونده مختومه است و ۸۹ هزار و ۱۴۵ پرونده نربوط به قاچاق کالا و ارز است که ۸۷ هزار پرونده  مختومه شده است و ۳۱ هزار و ۷۰۰ فقره پرونده بهداشت داشتیم که ۳۱۴۶ فقره مختومه شده است.سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: اخیرا گزارش‌هایی داشتیم از  برخی از کلینیک های درمانی که  به صورت غیرمجاز تاسیس می شوند و تخلفات متعددی مرتکب می شوند. تاسیس کلینیک و افرادی که در این کلینیک‌ها کار می‌کنند غیرمجاز بودند.اسفنانی افزود: گزارش‌هایی در برخی آرایشگاه‌های زنانه داشتیم که به دخالت پزشکی می پردازند که تخلف است و وصف مجرمانه پیدا می‌کند و در برخی مواقع نیاز است قوه قضاییه ورود و حکم صادر کند.وی گفت: مردم تحت هیچ شرایطی به این مراکز که بدون مجوزند مراجعه نکنند. همچنین به معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی یاداوری می کنم که  گزارش هایی داریم از  مراکز غیرمجازی که  تاسیس شدند بازرسی نمی شود و  تخلفات آنها ارسال نمی شود لذا به این موضوع توجه کنند.
    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوالی که آیا فوت ۳ نفر هم در کلینیک‌های غیرمجاز بوده است؟ گفت:  اطلاع دقیقی ندارم، ولی در مورد  فوت بیمار گزارشی داشتیم و از آنجا که  صلاحیت آن با ما  نیست و جزییات آن را از قوه قضاییه  پیگیری  کنید.اسفنانی  ادامه داد: این مراکز غیرمجاز تخلفاتی  در کلینیک های پوست و مو و  تزریق ژل و بوتاکس دارند و بسیاری  از افراد آنجا تحصیلات نزدیک به مباحث پزشکی ندارند این موارد  تخلفاتی است که انجام می شود و رسیدگی شده  و حکم صادر شده است و بعدا اطلاع رسانی میکنم.
    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: گزارشات تخلفات از تأسیس کلینیک‌های غیر مجاز در شهرهای مختلف به ویژه در تهران بوده است.وی ادامه داد: همچنین با عنوان آموزش‌های مکمل در برخی موارد از والدین در برخی مدارس مبالغی دریافت می شود که با همکاری وزارت آموزش و پرورش با این مدارس برخورد شد. اگر حتی آموزش و پرورش به ما گزارشی ندهد ما از باب وظیفه نیز به این موضوع ورود خواهیم کرد.
    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: طی ۸ ماهه امسال نیز در مورد پرونده خودروسازی ۲۶۶۵ پرونده وارده داشتیم که  ۲۲۷۰ پرونده مختومه شده و متهمان ۷۹۸ هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال جریمه شدند و ۳۱ میلیارد ریال تاکنون وصول شده است و بخشی دیگر در حال وصول است.اسفنانی افزود:  در ۸ ماهه امسال ۳۵ پرونده در تعزیرات حکومتی برای شرکت‌های لبنی و رسیدگی به تخلفات آنها تشکیل شده است و این شرکت‌ها مکلف به پرداخت ۲۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند  و باید این شرکت ها یک میلیون و ۶۶۹ یورو پرداخت کنند.
    سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره گرانفروشی و کم فروشی نان و آرد گفت: در این مدت در خصوص ۱۲ هزار و ۸۶۹ پرونده کم فروشی و گران فروشی آرد و نان حکم صادر و مختومه شده که ارزش ریالی آنها ۴۰۹ میلیارد ریال بوده و متهمان به میزان   ۱۸۲۹ میلیارد  ریال جزای نقدی محکوم شدند.