سرمقاله

گوشه‌گیری دولت‌های عربی در جنگ غزه ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • «یارا»ی ایرانسل به بازدیدکنندگان تلکام۱۴۰۳ ارائه شد
  • بازدید مدیران سازمان برنامه و بودجه از غرفه ایرانسل در آخرین روز نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳
  • همراه اول در سه بخش مجزا، غرفه برتر نمایشگاه تلکام 2024 شد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20468  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 22 آذر 1402
    اجرای آزمایشی کروکی الکترونیک در سراسر کشور
    رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای آزمایشی طرح کروکی الکترونیک در سرایر کشور خبر داد. به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه رزمایش طرح ترافیکی پلیس و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدماتی در زمستان ۱۴۰۲ که پیش از ظهر امروز در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: طرح زمستانی پلیس و دیگر دستگاه‌های خدماتی و امدادی از امروز در سراسر کشور آغاز شد. پیش‌بینی‌های هواشناسی نشان می‌دهد که امسال زمستان سختی را پیش رو داریم و به همین دلیل نیز از مردم می‌خواهم که حتما قبل از آغاز سفر از وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها با خبر شوند و در طول سفر نیز با پلیس همراهی کنند. اگر جاده‌ای مسدود شده، حتما دلیلی داشته و پلیس چند کیلومتر جلوتر آن را هم دیده است، لذا از رانندگان می‌خواهم که در این شرایط بر بازگشایی مسیر یا رفتن از مسیرهای فرعی اصرار نداشته باشند.
    وی با بیان اینکه حدود پنج هزار نقطه حادثه خیز در شهرها و جاده‌های کشور داریم، گفت: از این تعداد ۸۸۷ نقطه پرتصادف شناسایی شده و در اولویت برای ایمن‌سازی و رفع خطر قرار گرفته‌اند. البته سازمان راهداری اعلام کرده که ۱۶۰ نقطه حادثه خیز رفع خطر شده است. وزیر محترم کشور هم اعلام کرده است که باید تا پایان سال ۴۰۰ نقطه دیگر با اولویت اعلام شده از سوی پلیس راهور رفع خطر شود.
    هادیانفر درباره اینکه ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز به چه اعتباری نیازمند است، گفت: در لایحه بودجه پیش بینی شده تا چهار هزار میلیارد تومان برای رفع خطر از نقاط حادثه خیز ترافیکی تخصیص داده شود. البته باید این راه هم که بگوییم برخی از نقاط حادثه خیز نیاز زیادی به بودجه ندارند و با یک تغییرات هندسی می‌توان از این نقاط رفع خطر کرد.
    رئیس پلیس راهور فراجا درباره اینکه آیا از محل جرائم رانندگی برای ایمنی جاده‌ها استفاده می‌شود یا خیر نیز گفت: برابر ماده ۲۳ جرایم راهنمایی رانندگی که در رابطه با هزینه کرد جرایم رانندگی برای ایمن سازی راه‌ها است، دولت دستور داده تا از پنج هزار میلیاردی که در سال به حساب خزانه واریز می‌شود ۳۰ درصد سهم راهداری و سهم شهرداری‌ها مستقیم برایشان واریز شود تا آنها بتوانند اقدامات لازم برای رفع خطر نقاط حادثه خیز و ایمن سازی جاده‌ها را انجام دهند. پیش‌بینی می‌شود طبق قول‌هایی که به ما داده‌اند تا پایان سال ۱۴۰۳ بخش زیادی از نقاط حادثه خیز رفع شود.
    وی در ادامه از از اجرای آزمایشی طرح کروکی الکترونیک در سراسر کشور خبر داد و گفت: بعد از یک بازه آزمایشی، اجرای کروکی‌ها به صورت الکترونیک در کل کشور با حضور رئیس جمهوری آغاز می‌شود. در حال حاضر ۹۰ درصد افسران پلیس راهور به دست افزارها برای ترسیم کروکی الکترونیک مجهز شده‌اند.