سرمقاله

کاش کمی از بالا ببینید ‪/‬ پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • چهارمین «گزارش پایداری» ایرانسل منتشر شد
  • مانور آمادگی همراه اول برای رویارویی با بحران؛ تمرینی برای پایداری ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20730  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 29 آذر 1402
    دومین جلسه دادگاه 104 نفر از اعضای منافقین برگزار شد
    متهمان اصلی فرقه رجوی را بشناسید
    گروه سیاسی - دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز سه‌شنبه ۲۸ آذر در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین‌ ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد. گفتی است در این جلسه دادگاه تعدادی از اعضای خانواده شهدای ترور حضور داشتند.
    قاضی دهقانی در ابتدای این جلسه اظهار کرد: این دادگاه با رعایت کامل تشریفات قانونی بعد از وصول کیفرخواست و مطالعه دقیق آن از سوی اعضای دادگاه، به اسناد مواد ۲، ۴، ۵، ۶، ۷، ۱۲ و ۱۳ قانون مجازات اسلامی که به صراحت اعلام کرده قوانین جزایی ایران درباره کلیه اشخاصی که در قلمروی حاکمیت زمینی، دریایی و هوایی جمهوری اسلامی ایران مرتکب جرم شوند، اعمال می‌شود و حتی اگر قسمتی از جرم و یا نتیجه آن در قلمروی حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران باشد، در حکم جرم واقع شده در ایران قلمداد می‌شود و هر شخصی در خارج از قلمروی حاکمیت مرتکب جرایم علیه امنیت نظام، چه امنیت داخلی و خارجی، تمامیت ارضی یا استقلال جمهوری اسلامی ایران گردد، طبق قوانین کشور مجازات می‌شود.
    به گزارش میزان، قاضی دهقانی خطاب به متهمان پرونده اظهار کرد: عدم حضور متهمان در دادگاه مانع رسیدگی نیست و با توجه به تعیین وکیل تسخیری دادگاه رسیدگی خود را ادامه خواهد داد.با توجه به مواد ۳۸۷ و ۳۸۸ به وکلای تسخیری اخطار داده شده تا پرونده و کیفرخواست را مطالعه و ایرادات خود را به دادگاه اعلام کنند و به دلیل اینکه ایرادی به دادگاه واصل نشده با توجه به ماده ۳۹۱ قانون آیین دادرسی کیفری پرونده برای دادرسی کامل اعلام شد و دادگاه وقت رسیدگی تعیین کرد.
    در ادامه دادگاه نماینده دادستان کیفرخواست را قرائت کرد.
    متهم ردیف پنجم دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین زهره اخیانی فرزند محمدحسین متولد سال ۱۳۴۳ از شاهرود است.
    نامبرده از مسئولان اصلی گروهک در مقطع عراق و عضو شورای رهبری منافقین است که علاوه بر داشتن مسئولیت در بخش‌های مختلف شاخه‌ی نظامی تشکیلات در آن مقطع به عنوان یکی از مسئولین مرتبط با نیرو‌های آمریکایی نیز فعالیت داشته است.
     گفتنی است وی در به اصطلاح انتخابات سال ۱۳۸۴ گروهک به مدت دو سال به عنوان مسئول اول تشکیلات انتخاب می‌شود.
    برخی از جداشدگان از منافقین اعطای پست نفر اولی تشکیلات به زهره اخیانی را به نوعی اعطای حق السکوت به وی در قبال مرگ مشکوک یا همان قتل همسرش یعنی علی نقی حدادی از مسئولان گروهک در فاز نظامی در مقطع عراق ارزیابی می‌کنند.
    گفتنی است در اوایل دهه‌ی ۷۰ هجری شمسی، علی نقی حدادی به دلیل تخطی از فرمان رجوی در انقلاب ایدئولوژیک، در حالی که مسئول یکی از دسته‌های شاخه‌ی نظامی منافقین بوده، بازداشت می‌شود و پس از چند روز شکنجه ادعا می‌شود که در زندان خودکشی کرده است.  ضمناً زهره اخیانی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۹-۱۳۱/۱-A است.
    فهیمه اروانی از اوایل انقلاب در جلسات نفاق شرکت کرده و در سال ۱۳۵۸ جذب تشکیلات می‌شود.
    فهیمه اروانی در سال ۱۳۷۸ مسئولیت آموزش شاخه‌ی نظامی به اصطلاح آزادی بخش گروهک تروریستی منافقین را بر عهده داشته و در عملیات تروریستی موسوم به راه گشایی در کنار مهوش سپهری، مسئولیت طراحی ورود افراد به داخل کشور و چک برنامه‌های آن‌ها برای عملیات‌های خمپاره زنی به مناطق مسکونی و ادارات را عهده دار بوده است. همچنین وی در مقطعی علاوه بر مسئولیت مصاحبه با افراد جدید الورود به تشکیلات و پذیرش آن‌ها شکنجه گر و بازجوی افراد مسئله‌دار نیز بوده است. 
    همچنین مشارالیها در مقطعی به عنوان جانشین مریم رجوی و در حال حاضر نیز به عنوان معاون رئیس شاخه‌ی نظامی گروهک تروریستی منافقین و عضو شورای موسوم به ملی مقاومت فعالیت می‌کند. 
     همچنین سازماندهی مقر‌ها و هر یک از عملیات‌های تروریستی توسط مسعود و مریم رجوی صورت گرفته و ریاست ستاد داخله و شاخه نظامی به اصطلاح آزادی بخش گروهک تروریستی منافقین به مهوش سپهری محول شده و معاونت‌های مختلف آن نیز تحت نظر فهیمه اروانی اداره می‌شود. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۴۲۷/۶-A است.
    مهدی براعی فرزند محمد حسن متهم ردیف هفتم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است.
    این شخص در سال ۱۳۴۷ با تشکیلات نفاق آشنا و جذب آن شده و در اواخر سال ۱۳۵۷، به اتفاق دیگر هم کیشان خود دفتر منافقین در قم را تأسیس می‌کند و سپس در سال ۱۳۶۰، به عضویت مرکزیت تشکیلات در می‌آید.
     گفتنی است مهدی براعی یکی از طراحان اصلی اقدامات تروریستی و مسلحانه‌ی ۳۰ خرداد سال ۱۳۶۰ بوده است و در همان سال نیز با یکی از اعضای گروهک به نام مرضیه غفاری ازدواج تشکیلاتی کرده و پس از عملیات‌های نظامی تروریستی به اتفاق وی به صورت غیرقانونی از کشور خارج شده و به مقر منافقین در فرانسه ملحق می‌شود. 
     مسئول اطلاعات نیرو‌های پیشمرگ منافقین در سال ۱۳۶۲ در کردستان عراق؛ مسئول هدایت بمب گذاری‌های سال‌های ۱۳۶۳ و ۱۳۶۴؛ مسئول محور در حمله‌ی به اسلام آباد غرب در عملیات نظامی تروریستی فروغ جاویدان و مسئول چک و بررسی عملیات‌های تروریستی خمپاره زنی طی سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۸ این شخص بوده است.
    مژگان پارسایی متهم ردیف هشتم فرزند محمد و متولد شهر مسجد سلیمان پس از اینکه برای ادامه‌ی تحصیل به کشور آمریکا می‌رود، تحت تأثیر برادرش که هوادار منافقین بوده جذب گروهک شده و درس را رها می‌کند.
     وی در گروهک تروریستی منافقین مسئولیت‌های متعددی از جمله مسئول اول مقر اشرف محافظ مریم رجوی جانشین مریم و ... داشته است.
    مژگان پارسایی یکی از عوامل اصلی تشکیل طراحی سازماندهی و هدایت تیم ترور امیر سپهبد علی صیاد شیرازی و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۴۲۶/۶-A است.
    زهرا مریخی فرزند محمدعلی متولد قائمشهر از طرف پدری اصالتاً اهل شوروی بوده و در سال ۱۳۵۲ با منافقین آشنا و جذب تشکیلات می‌شود.
    نامبرده پس از آنکه در سال ۱۳۶۴ در پاریس مستقر می‌گردد تا سال ۱۳۸۱ به صورت مستمر، بین عراق و کشور‌های اروپایی تردد داشته و منصب‌هایی همچون مسئول تشکیلات نفاق در آلمان انگلیس و حوزه‌ی اسکاندیناوی را بر عهده می‌گیرد.
    متهم ردیف دهم دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین محمد علی توحیدی خانیکی است.
     وی در سال ۱۳۴۷ توسط پسر عمویش هادی خانیکی جذب و هوادار منافقین شده و همسرش به نام قدسی خرازیان نیز از اعضای گروهک و متواری به فرانسه بوده که در سال ۱۳۶۶ طلاق تشکیلاتی می‌گیرند.
     گفتنی است محمد علی توحیدی از کادر‌های مهم گروهک تروریستی منافقین در کشور فرانسه و مسئول سیمای به اصطلاح آزادی است.
    همچنین علی خدایی صفت متهم ردیف یازدهم است.
    علی خدایی فرزند عباس متولد تهران در سال ۱۳۵۰ توسط برادرش مهدی جذب گروهک می‌شود. وی در حال حاضر نیز یکی از اعضای کمیته اطلاعات و عملیات ستاد داخله است. شایان ذکر است برادر او (مهدی) و احد از خواهرانش (به نام صدیقه) در عراق و در مقر اشرف جزء شورای رهبری بوده اند. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۵۳۱/۶-A است.
    مهدی خدایی صفت متهم ردیف دوازدهم
    مهدی خدایی فرزند عباس متولد تهران از اعضای قدیمی گروهک منافقین است که پس از استمرار فعالیت‌های خود به نفع تشکیلات در سال ۱۳۶۰ به کردستان متواری و در قسمت رادیوی نفاق شروع به کار می‌کند.سپس به فرانسه رفته و از مسئولان به اصطلاح روابط خارجی گروهک می‌شود.
    عباسعلی داوری فیضی پورآذر متهم ردیف سیزدهمین دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است.
    داوری از سال ۱۳۴۷ جذب گروهک شده در مقطع قبل از انقلاب، دارای سابقه‌ی جعل اسناد بوده است. همچنین مشارالیه پس از رجوی همراه همسرش از کشور خارج و مسئول دفتر به اصطلاح سیاسی گروهک منافقین در خارج از کشور می‌شود. 
    گفتنی است نامبرده هم اکنون مسئول توجیه ستاد داخله در حوزه‌ی ترک زبان‌ها و مسئول نشست‌های ایدئولوژیک سران در ستاد داخله است.
    سید مجید سید المحدثین متهم ردیف چهاردهم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. همچنین وی در حال حاضر رئیس کمیسیون به اصطلاح سیاست خارجی منافقین و از افراد رده بالای گروهک است.
     صدیقه حسینی متهم ردیف پانزدهم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. با این توضیح که نامبرده از لحاظ تشکیلاتی جزء رده‌های اول شورای رهبری و از نظر نظامی مسئول اول گروهک است و طی سال‌های گذشته جزء نیرو‌های خارج کشوری منافقین به شمار آمده و در سال ۱۳۷۴، همراه با مریم رجوی به مقر تشکیلات در عراق ملحق می‌شود. 
    مسعود طریقت منفرد متهم ردیف شانزدهم است. نامبرده به عنوان یکی از اعضای کادر مرکزی منافقین در شاخه‌ی تروریستی نظامی تشکیلات شناخته شده که در سال ۱۳۷۸ مسئولیت آموزش و اعزام تیم‌های خمپاره زنی به تهران را عهده دار بوده است ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۴۴۷/۶-A است.
    مهوش سپهری متهم ردیف هفدهم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. مهوش سپهری در سال ۱۳۵۴ به عضویت منافقین در آمده به عنوان یکی از مهمترین مسئولان تشکیلاتی گروهک محسوب می‌شود.
    قدسی خرازیان متهم ردیف هجدهم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۴۹۵/۶-A است.
    مهناز سلیمیان اوایل انقلاب جذب گروهک تروریستی منافقین شده و در تشکیلات محلات نفاق سازماندهی و به فعالیت می‌پردازد. گفتنی است وی در حال حاضر عضو شورای مرکزی گروهک منافقین است.
    محسن سیه کلاه متهم ردیف بیستم است. او متولد تهران از اعضای قدیمی گروهک و هم بند مسعود رجوی بوده که در سال ۱۳۵۳ پس از کنار زدن شریف واقفی از مرکزیت سازمان به جای او عضو کادر مرکزی می‌شود.
    در ادامه وی زیر نظر مهدی ابریشم چی و موسی خیابانی مسئول نهاد فنی در بخش نظامی تشکیلات شده و از طراحان انفجار‌های ۷ تیر و ۸ شهریور سال ۱۳۶۰ به شمار می‌آید که متعاقباً به مقر نفاق در فرانسه و سپس به منافقین حاضر در عراق ملحق می‌شود.
    مریم فضل مشهدی متهم ردیف بیست و یکم است. او از اعضای شورای رهبری گروهک و مسئول میز آمریکای منافقین می‌باشد که از آلبانی خارج و به کشور آمریکا منتقل شده است.
    بهشته شادرو متهم ردیف بیست و دوم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است. وی در حال حاضر در امور به اصطلاح سیاسی و دیپلماتیک گروهک فعالیت داشته و معاون مهوش سپهری در قسمت تشکیلاتی ستاد داخله است. ژیلا دیهیم متهم ردیف بیست و سوم دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین است.  وی در حال حاضر از اعضای کادر مرکزی گروهک تروریستی منافقین است. ضمناً نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۵۰۷/۶-A است.