سرمقاله

رابطه اقتصاد با روان مردم / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • فری فایر در مقابل پابجی موبایل: کدام بازی بهتر است؟
  • چرا در روسیه تحصیل کنیم؟
  • هزینه تحصیل پزشکی و دندان‌پزشکی در روسیه: شهریه و هزینه‌های زندگی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 21393  |  صفحه ۱۲ |   |  تاریخ: 10 دی 1402
    جی یوئه ۰۷؛ سدان جدید جیلی و بایدو با ۵۴۰ اسب بخار قدرت
    جیلی و بایدو به عنوان غول‌های خودروسازی و تکنولوژی چین از سدان زیبای جی یوئه ۰۷ رونمایی کردند. اولین نکته درباره این خودرو که به عنوان رقیب تسلا مدل ۳ شناخته می‌شود حضور در بین خودروهای برگزیده طراحی رد دات و iF دیزاین است. جی یوئه ۰۷ بر پایه کانسپت جیدو روبو ۰۲ شکل گرفته و یک لیفت بک میان سایز برقی با پلتفرم مشهور SEA جیلی است. این پلتفرم در پولستار ۴ و لوتوس امیا نیز بکار می‌رود. تولید این محصول جدید با همکاری جیلی و بایدو میسر شده، شرکتی که معمولاً از آن به عنوان گوگل چینی نام برده می‌شود.
    ۰۷ با پروفایل جانبی مشابه تسلا مدل ۳ طراحی شده و در آن شاهد سطوح نرم روی بدنه هستیم که درعین‌حال نمای کلی ظریفی را ایجاد کرده‌اند. تکمیل کننده طراحی این خودرو رینگ‌های ۵ پره دو رنگ با استایل توربین مانند هستند. در بخش جلوی جی یوئه ۰۷ چراغ‌هایی دیده می‌شوند که ما را به یاد ولوو EX90 به عنوان شاسی‌بلند فول سایز و پرچم‌دار سوئدی‌ها می‌اندازند.
    در نمای عقب خودروی موردبحث طراحی مشابه اکثر خودروهای مدرن یعنی چراغ‌های به هم چسبیده LED وجود دارد و به نظر می‌رسد این بخش نیز از ولوو و چکش ثور آن الهام گرفته‌اند. باید گفت جی یوئه ۰۷ در بین ۱۶ برنده طراحی رد دات قرار دارد و از دیگر خودروهای شاخص لیست می‌توان به فراری پورسانگوئه، جنسیس G90 و تویوتا پریوس جدید اشاره کرد. نسخه استاندارد خودروی یاد شده به پیشرانه برقی با ۲۶۸ اسب بخار قدرت و باتری ۷۱.۴ کیلووات ساعتی مجهز است. یک پله بالاتر مدل چهار چرخ محرک با قدرت فراتر از ۵۳۶ اسب بخار قرار می‌گیرد و باتری ۱۰۰ کیلووات ساعتی نیز از پیشرانه‌ها حمایت می‌کند. خودروی برقی جیلی و بایدو به سیستم خودران نیز مجهز است. انتظار می‌رود اولین نمونه‌های ۰۷ از اواسط سال ۲۰۲۴ به دست مشتریان برسند.
    شایان ذکر است جیلی در صورت حفظ روند کنونی خود حضور گسترده‌تری در بازارهای جهانی خواهد داشت. این کمپانی قبلاً مالکیت برندهای مشهوری همچون ولوو، لوتوس و پولستار را به دست آورده و حتی ۱۷ درصد سهام استون مارتین را نیز در دست دارد که آن را به سومین سهامدار بزرگ این خودروساز بریتانیایی بدل می‌کند. البته خیال آمریکایی‌ها از نفوذ چینی‌ها به بازار محصولات برقی تا حدودی راحت است زیرا قانون‌گذاران آمریکایی به دنبال افزایش تعرفه روی چنین محصولاتی هستند.