سرمقاله

عبور از آزمون و خطا در اقتصاد ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 21780  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 17 دی 1402
    بازگشت علی رهبری با والری گرگیف به ایران
    والری گرگیف، یکی از مشهورترین رهبران جهان و مدیر ارشد اپراهای مارینسکی در سنت پترزبورگ و اپرای بولشوی در مسکو به همراه علی رهبری (رهبر اپرای مارینسکی) به ایران می‌آید. رهبری ضمن تاکید بر اینکه حضور او و والری گرگیف در ایران ارتباطی با بنیاد رودکی ندارد، به ایسنا گفت: مایسترو گرگیف با آمدن به ایران به همراه من موافقت کرده است و قرار است که با ارکستر سمفونیک جوانان ایران در فرصتی مناسب کنسرت برگزار کنیم.
    او ادامه داد: این اتفاق پروژه‌ای است که به همراه خانم سوسن تقی‌پور (رییس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۶) برایش برنامه‌ریزی کرده‌ایم و تنها باید تاریخ مناسبی برای آن انتخاب کنیم. در این کنسرت قرار است که من قسمت اول را با یک قطعه ایرانی دوتار و ارکستر سمفونیک با نوازندگی آیدین اولیانسب و آذین راستگر رهبری کنم و قسمت دوم را مایسترو گرگیف رهبری می‌کند.
    این آهنگساز و رهبر بین‌المللی ارکستر در توضیحات بیشتر، درباره جزییات شکل گرفتن این پروژه گفت: یک سال پیش، سرکار خانم تقی‌پور با من تماس گرفتند و گفتند که جوانان و استادان زیادی هستند که علاقه‌مندند تا من به ایران بیایم و با آنها کار کنم. به همین جهت از من درخواست کردند که ارکستر تازه‌ای را پایه‌گذاری کنم. من هم که همیشه آرزو داشتم ایران مانند اغلب کشورهای پیشرفته ارکستر سمفونیک جوانان داشته باشد از این پیشنهاد استقبال کردم. در اوایل تابستان گذشته هنگامی که مایسترو گرگیف در مراسمی تلویزیونی از من بابت دو سال همکاری با ایشان تجلیل و تقدیر می‌کردند، در پایان گفتند: «به امید روزی در ایران»! من می‌دانستم که جناب گرگیف ایران‌دوست هستند؛ به همین دلیل از ایشان قول گرفتم که روزی به ایران بیایند تا اینکه برنامه‌ریزی کردیم واقعا با هم به ایران بیاییم و این برنامه را اجرا کنیم؛ تاریخ این برنامه را هم به زودی اعلام خواهیم کرد.