سرمقاله

مشکل نااطمینانی در اقتصاد / نیما غلامرضایی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • هزینه سفر به تایلند چقدر تمام می‌شود؟
  • حضور ایرانسل در دومین نمایشگاه کار دانشگاه خواجه نصیر
  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 22171  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 24 دی 1402
    آخرین وضعیت بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب
    رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: هنوز گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی درباره بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان ارسال نشده است. موسی غضنفرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی در جلساتی با حضور نمایندگانی از شورای نگهبان ابهامات و ایرادات در لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را مورد بررسی قرار داد.
    وی ادامه داد: گزارش کمیسیون به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی جهت ارسال به شورای نگهبان داده شده است منتها هنوز هیات رئیسه گزارشی ارسال نکرده است و ما هم منتظر هستیم.
    رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که بیشتر ایرادات شورای نگهبان به مصوبات کمیسیون حقوقی درباره لایحه عفاف و حجاب، ویرایشی بود، تصریح کرد: بخشی از ایرادات هم ناظر به اصل ۷۵ قانون اساسی یعنی بار مالی بر می‌گشت، برای رفع این مشکل رئیس مجلس شورای اسلامی مکاتبه‌ای با رئیس جمهور کرده تا دولت بار مالی را تامین کند.